L'oreal Tecni Art Fix Polish 75ml

Specificaties
Meer informatie
Merk L'oreal
Cataloguscode LOR7035
Haartype Alle haartypen
Gebruik Voor dagelijks gebruik.
  • Compacte gel-in-wax

  • Zorgt voor fixatie, glans en definitie

  • Kan tegen vocht

  • Makkelijk aan te brengen

Waarom de L'oreal Tecni Art Fix Polish?

De L'oreal Tecni Art Fix Polish 75ml is een unieke gel-in-wax die zorgt voor fixatie, glans en definitie van haar. Daarnaast is dit product bestand tegen vocht, waardoor het haar de gehele dag goed in model blijft zitten. De L'oreal Tecni Art Fix Polish is te gebruiken op zowel droog als handdoek droog haar. Op handdoek droog haar zorgt de polish voor een goede hold en op droog haar voor een stevige hold. De gel-in-wax is weer makkelijk uit te spoelen en hierdoor geschikt voor dagelijks gebruik.

Total Hair: Groothandel voor kappers

Total Hair Service is al bijna 30 jaar dé groothandel voor kappersproducten. Total Hair verkoopt alléén aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de maximale service bieden en meedenken met een passend advies. 

We hebben een breed assortiment en letten op de nieuwste trends en ontwikkelingen. Wij hanteren een snelle levering, zodat je altijd bent voorzien van jouw favoriete kappersproducten. Ook houden we regelmatig interessante cursussen!

Heb je vragen? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.