ASP Service Large Black Tinting Bowl

Specificaties
Meer informatie
Merk ASP Service
Cataloguscode ASP6262

Wat is de ASP Service Large Black Tinting Bowl?

De ASP Service Large Black Tinting Bowl is een grote mengkom die speciaal is ontworpen voor het mengen en toepassen van haarkleurproducten in kapsalons. Deze kom is gemaakt van hoogwaardige kunststof en heeft een diepe en brede vorm, waardoor het ideaal is voor het mengen van verschillende tinten haarkleur, bleekmiddelen, toners en andere chemische producten.

De zwarte kleur van de kom biedt een professionele uitstraling en zorgt ervoor dat de kleur van de producten zichtbaar is, waardoor het mengproces later duidelijk wordt. De kom heeft een gladde binnenkant die gemakkelijk schoon te maken is en geen resten achterlaat.

De ASP Service Large Black Tinting Bowl heeft meestal een handig handvat aan de zijkant, waardoor het gemakkelijk vast te houden is tijdens het mengen en aanbrengen van de haarkleurproducten. Het handvat biedt ook extra stabiliteit en controle tijdens het werken.

Deze mengkom is groot genoeg om voldoende producten te combineren voor verschillende klanten en is geschikt voor zowel korte als lange haarkleuringen. Het biedt voldoende ruimte om de producten te vergelijken en zorgt voor een gelijkmatige applicatie op het haar.

De ASP Service Large Black Tinting Bowl is een onmisbaar hulpmiddel voor kappers en haarkleurspecialisten die professionele resultaten willen bereiken. Het biedt gemak en gemak tijdens het kleurproces en is duurzaam genoeg om langdurig gebruik te verdelen.

Kortom, de ASP Service Large Black Tinting Bowl is een praktische en betrouwbare mengkom die ideaal is voor het mengen en toepassen van haarkleurproducten in de salon. Het biedt voldoende ruimte, is gemakkelijk schoon te maken en te dragen bij een professionele en georganiseerde organisatie.

Total Hair Service: Exclusief voor kappers, kapsalons en barbiers

Total Hair Service is dé webshop voor al jouw kappersproducten. Total Hair Service verkoopt exclusief aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de optimale service bieden en meedenken met een passend advies. 

Loop je als kapper of barbier ergens tegenaan? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op!