Sibel Metalen Rollers 13mm 12 St Goud P001331

<%= discount_percentage %>%
€ <%= final_price %> € <%= regular_price %>
Specificaties
Meer informatie
Merk Sibel
Cataloguscode SIB6039

Waarom de Sibel Metalen Rollers 13mm 12 St Goud?

De lange metalen watergolf roller met een natuurlijke borstel van varkenshaar in de behuizing voor meer grip en stevigheid op de haar. De Epoxy coating is een beschermende laag die bestand is tegen water en diverse invloeden van buitenaf, zoals bijvoorbeeld zuren van de huid. Bovendien is Epoxy een product dat warmte goed geleid en verspreid, zonder dat het van vorm veranderd. De watergolfroller is van Europese makelij en van goede kwaliteit. De rolllers zijn herkenbaar aan de verschillende kleuren die staan voor een bepaalde diameter. Per 12 stuks in een pakje.

Wat zijn de Sibel Metalen Rollers 13mm 12 St Goud?

De Sibel Metalen Rollers 13mm zijn gouden metalen krulspelden die gebruikt kunnen worden om het haar te krullen. De Sibel Metalen Rollers 13mm zijn compact en duurzaam krulspelden die zijn ontworpen om kleine en strakke krullen te creëren. Ze hebben een diameter van 13 mm, wat leidt tot veerkrachtige en gedefinieerde krullen. De rollen zijn gemaakt van hoogwaardig metaal en hebben een gladde, gouden afwerking.

Hoe gebruik je de Sibel Metalen Rollers 13 mm 12 St Goud?

  1. Voorbereiding: Zorg ervoor dat het haar schoon en handdoek droog is voordat je begint met het krullen. Je kunt ook een stylingproduct aanbrengen om het haar te beschermen en de krullen langer te laten behouden.
  2. Secties maken: Verdeel het haar in kleine secties om het proces samen te maken. Hoe kleiner de secties, hoe smaller en compacter de krullen zullen zijn.
  3. Wikkeltechniek: Neem een ​​pluk haar en wikkel het strak om de metalen roller vanaf de punt van het haar tot aan de wortel. Zorg ervoor dat het haar gelijkmatig verdeeld is over de roller en dat er geen knikken of vouwen ontstaan.
  4. Bevestiging: zorg ervoor dat de metalen roller stevig vastzit in het haar. Je kunt de klemmen van haarspelden om de roller op zijn plaats te houden.
  5. Herhaal: herhaalde de bovenstaande stappen voor elke pluk haar die je wilt krullen. Zorg ervoor dat je consistentie bewaart in de grootte van de secties en de plaatsing van de rollen.
  6. Drogen: Laat het haar volledig drogen voordat je de rollers verwijdert. Je kunt ervoor kiezen om het haar natuurlijk te laten drogen of een föhn met een diffuser te gebruiken voor sneller drogen.
  7. Verwijderen: Verwijder voorzichtig de metalen rollers uit het haar. Begin vanaf de onderkant en werk naar boven toe. Schud het haar voorzichtig om de krullen te laten vallen.
  8. Styling: Je kunt de krullen met je vingers losmaken of een kam met wijde tanden gebruiken om ze te stylen zoals gewenst. Je kunt ook een haarspray gebruiken om de krullen langer te laten behouden.

Wat zijn de kenmerken van de Sibel Metalen Rollers 13 mm 12 St Goud?

-Varkenshaar

-Grip en Stevigheid

-Epoxy Coating

-12 Stuks

Total Hair Service: Exclusief voor kappers, kapsalons en barbiers

Total Hair Service is dé webshop voor al jouw kappersproducten. Total Hair Service verkoopt exclusief aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de optimale service bieden en meedenken met een passend advies. 

Loop je als kapper of barbier ergens tegenaan? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op!