Sibel Metalen Rollers 18mm 12 St Rood P001333

<%= discount_percentage %>%
€ <%= final_price %> € <%= regular_price %>
Specificaties
Meer informatie
Merk Sibel
Cataloguscode SIB6040

Waarom de Sibel Metalen Rollers 18mm 12 St Rood?

Watergolfrollers zijn de meest traditionele om krullen in je haar te zetten.

De rollers zijn van metaal gemaakt en je zet ze vast met krulspelden of watergolfklemmen. Watergolfrollers zijn verkrijgbaar in diverse groottes.

Het resultaat is in ieder geval altijd een krul die overal even groot is.

Des te kleiner de rollers, des te steviger de krul.

Des te groter de rollers, des te soepeler de krul.

Je kunt er het beste een schuimversteviger of lotion bij gebruiken.

Wanneer gebruik je de Sibel Metalen Rollers 18mm 12 St Rood?

De Sibel Metalen Rollers 18mm zijn ideaal voor het creëren van veerkrachtige krullen met een mooie eikel. Door ze op de juiste manier te gebruiken en het haar goed te bereiden, kun je prachtige krullende kapsels creëren.

Hoe gebruik je de Sibel Metalen Rollers 18mm 12 St Rood?

  1. Voorbereiding: Zorg ervoor dat het haar schoon en handdoekdroog is voordat je begint met het krullen. Je kunt ook een stylingproduct aanbrengen om het haar te beschermen en de krullen langer te laten behouden.
  2. Secties maken: Verdeel het haar in secties om het proces achteraf te maken. Hoe meer secties je maakt, hoe meer gedefinieerde krullen je kunt creëren.
  3. Wikkeltechniek: Neem een ​​pluk haar en wikkel het strak om de metalen roller vanaf de punt van het haar tot aan de wortel. Zorg ervoor dat het haar gelijkmatig verdeeld is over de roller en dat er geen knikken of vouwen ontstaan.
  4. Bevestiging: zorg ervoor dat de metalen roller stevig vastzit in het haar. Je kunt de klemmen van haarspelden om de roller op zijn plaats te houden.
  5. Herhaal: herhaalde de bovenstaande stappen voor elke pluk haar die je wilt krullen. Zorg ervoor dat je consistentie bewaart in de grootte van de secties en de plaatsing van de rollen.
  6. Drogen: Laat het haar volledig drogen voordat je de rollers verwijdert. Je kunt ervoor kiezen om het haar natuurlijk te laten drogen of een föhn met een diffuser te gebruiken voor sneller drogen.
  7. Verwijderen: Verwijder voorzichtig de metalen rollers uit het haar. Begin vanaf de onderkant en werk naar boven toe. Schud het haar voorzichtig om de krullen te laten vallen.
  8. Styling: Je kunt de krullen met je vingers losmaken of een kam met wijde tanden gebruiken om ze te stylen zoals gewenst. Je kunt ook een haarspray gebruiken om de krullen langer te laten behouden.

Wat zijn de kenmerken van de Sibel Metalen Rollers 18mm 12 St Rood?

- 12 stuks
- Rood
- Diameter 18mm

Total Hair Service: Exclusief voor kappers, kapsalons en barbiers

Total Hair Service is dé webshop voor al jouw kappersproducten. Total Hair Service verkoopt exclusief aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de optimale service bieden en meedenken met een passend advies. 

Loop je als kapper of barbier ergens tegenaan? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op!