Sibel Nekkwast Super Alu Zilver P000213

<%= discount_percentage %>%
€ <%= final_price %> € <%= regular_price %>
Specificaties
Meer informatie
Merk Sibel
Cataloguscode SIB1123
Kleur Zilver
Gebruik Een nekkwast voor het wegvegen van kleine haartjes in de nek.
Afmeting 22 centimeter lang.

Waarom de Sibel Nekkwast Super Alu Zilver?

Deze Sibel Nekkwast Super Alu Zilver is onmisbaar in de kapperssalon. De Nekkwast verwijdert op zachte wijze haartjes na een knipbeurt. De borstelhaartjes voelen zacht aan op de huid. De Sibel Nekkwast Super Alu Zilver heeft een afmeting van 22 centimeter en is gemaakt val aluminium. De Sibel Nekkwast Super Alu Zilver is een handig hulpmiddel voor kappers en stylisten die hun klanten een comfortabele en hygiënische knipervaring willen bieden. Het kan gemakkelijk worden gereinigd met water en zeep en is duurzaam genoeg om langdurig gebruik te maken

Hoe gebruik je de Sibel Nekkwast Super Alu Zilver?

De Sibel Nekkwast Super Alu Zilver is een handige hulp voor het verwijderen van haar dat tijdens het knippen van trimmen in de nek is terechtgekomen. De nekkwast is gemaakt van zachte nylon haren die het haar gemakkelijk kunnen opvangen en verwijderen zonder het ongemakkelijk te maken voor de klant.

algemene vindt u een algemene handleiding over hoe u deze nekkwast kunt gebruiken:

  1. Bereid de nek voor: Maak de nek van de klant schoon en droog voordat u begint met knippen van trimmen.
  2. Plaats de nekkwast: Plaats de nekkwast om de nek van de klant en zorg ervoor dat deze goed aansluit en comfortabel is.
  3. Begin met knippen van trimmen: Begin met knippen van trimmen en zorg ervoor dat de nekkwast het haar opvangt dat in de nek van de klant terechtkomt.
  4. Het haar verwijderen: Verwijder regelmatig het haar dat in de nek wordt opgevangen. Schud het haar van de nekkwast af of veeg het voorzichtig af met een doek.

 

Wat zijn de kenmerken van de Sibel Nekkwast Super Alu Zilver?

  • Professionele nekkwast

  • Voor het wegvegen van haartjes

  • 22 centimeter

Total Hair Service: Exclusief voor kappers, kapsalons en barbiers

Total Hair Service is dé webshop voor al jouw kappersproducten. Total Hair Service verkoopt exclusief aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de optimale service bieden en meedenken met een passend advies. 

Loop je als kapper of barbier ergens tegenaan? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op!