Biosilk Silk Therapy Silk Gel 177ml

Specificaties
Meer informatie
Merk Biosilk
Cataloguscode BSK0030
Gebruikswijze

Verdeel BioSilk Silk Gel op nat haar voor de ultieme wetlook of gebruik de gel op droog haar voor definitie. Breng het haar vervolgens in het gewenste model.

Waarom Biosilk Silk Therapy Silk Gel 177ml?

Een stylingsproduct en verzorgingsproduct in één, voor een kapsel dat de hele dag in model blijft!

Biosilk Silk Gel is een fris geurende gel die zorgt voor de meest prachtige kapsels om te stylen. Door de medium hold biedt de gel versteviging bij het stylen van het haar, maar wordt niet te hard om bij te werken. Hierdoor kunnen ook de meest flexibele en creatieve kapsels worden gemaakt. Het kapsel zal de rest van de dag in model blijven. Biosilk Silk Gel is hittebestendig en kan in combinatie met stylingtools gebruikt worden. Aan de gel is een zijde-extract toegevoegd, wat zorgt voor een ongelooflijke glans. Biosilk Silk Gel laat geen restjes achter in het haar en zal altijd beweeglijk blijven. Dit product is ook geschikt voor mannen.

Wat zijn de kenmerken van Biosilk Silk Therapy Silk Gel 177ml?

  • Zorgt voor een briljante glans
  • Laat geen restjes achter
  • Voor totale controle over het haar, de hele dag door
  • Vrij van SLS, sulfaten en siliconen

Hoe gebruik je Biosilk Silk Therapy Silk Gel 177ml?

Verdeel Biosilk Silk Gel op nat haar voor de ultieme wetlook of gebruik de gel op droog haar voor definitie. Breng het haar vervolgens in het gewenste model.

Wat is het resultaat van Biosilk Silk Therapy Silk Gel 177ml?

Biosilk Silk Gel is geschikt voor de meest unieke en beweeglijke kapsels. Het haar zal ongelooflijk mooi glanzen en het kapsel zal de hele dag in model blijven.