CHI ONYX Euro Shine Crimper

Specificaties
Meer informatie
Merk CHI
Cataloguscode CHI0155
Haartype Alle haartypen
Kleur Zwart
Temperatuur 220 graden
Opwarmtijd 30 seconden
Gebruik Om het haar te stijlen of te krullen.
Gebruikswijze
  1. Doe de stijltang aan.
  2. Breng eerst een hittebeschermend product van CHI aan op het haar en verdeel het haar in plukken.
  3. Stel de stijltang in op de juiste temperatuur. 
  4. Zet de stijltang bij de haaraanzet en beweeg de stijltang langzaam naar beneden. Herhaal de handeling voor elke pluk tot het hele kapsel stijl is.
  • Te gebruiken als stijltang

  • 3 verschillende warmte standen

  • Digitaal display

  • Direct volume en textuur

  • Ingestelde temperatuur 

Waarom de CHI ONYX Euro Shine Crimper?

De CHI ONYX Euro Shine Crimper biedt volume en textuur om unieke stijlen te maken. De keramische micro-gerimpelde krimpplaten produceren merkbaar glanzendere resultaten. Bovendien bieden de vooraf ingestelde temperatuurinstellingen een gemakkelijk herkenbare en aanpasbare temperatuurselectie voor verschillende haartypen. Daardoor is de CHI ONYX Euro Shine Crimper geschikt voor alle haartypen. Een zeer geschikte stijltang voor elke kapper!

Wat is het resultaat van de  CHI ONYX Euro Shine Crimper?

Prachtig gestyled haar, met direct meer volume en textuur. Door de verschillende warmte standen is de stijltang goed te gebruiken voor alle haartypen. Ideaal voor in de kapsalon of voor de thuiskapper!

Total Hair: Kappersbenodigdheden voor de kapper

Total Hair is dé webshop voor alle kappersbenodigdheden voor de kapper en barbier. Total Hair verkoopt uitsluitend aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de optimale service bieden en meedenken met een passend advies. 

Loop je als kapper of barbier ergens tegenaan? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.

We houden regelmatig interessante cursussen, van bijvoorbeeld Affinage en Balmain. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en volg ons via social media: