Parlux 1300 Black

<%= discount_percentage %>%
€ <%= final_price %> € <%= regular_price %>
Specificaties
Meer informatie
Merk Parlux
Cataloguscode PAR0004
Haartype Alle haartypen
Kleur Zwart
Snoerlengte 3 meter
Gebruik Een lichte föhn die het haar snel en makkelijk droogt.
Inclusief 1 mondstuk
Gebruikswijze
  1. Voordat je aan de slag gaat met het gebruik van hete stylingtools is aan te raden om het haar te beschermen door middel van een hitte beschermend product.
  2. Droog het haar tot het goed droog is.
  • 1300 Watt

  • 3 temperaturen

  • 2 snelheden

  • Cool shot

  • 460 gram

Waarom de Parlux 1300 Black?

De Parlux 1300 Black is een professionele föhn van hoge kwaliteit. De föhn is speciaal ontwikkeld voor langdurig gebruik, ideaal voor in de kapsalon. De haardroger heeft een krachtige motor van 1300 Watt en levert een blaasvermogen van 47 m³ per uur. De Parlux 1300 Black heeft een lang snoer van wel drie meter, wat zorgt voor een perfecte bewegingsvrijheid. Daarnaast heeft de föhn een handig ophangoog, waardoor de föhn gemakkelijk op te bergen is.

Wat zijn nog meer belangrijke kenmerken?

Met slechts 460 gram is de föhn licht van gewicht en super handzaam. De Parlux 1300 Black heeft twee temperatuurstanden en twee blaassnelheden. Daarnaast heeft de haardroger een coolshot knop om het haar te fixeren. Tenslotte wordt de Parlux 1300 Black geleverd met een blaasmond, waarmee het haar met precisie geföhnd kan worden. Ook is deze blaasmond perfect voor het steil föhnen van het haar. 

Heb je nog vragen?

Neem gerust even contact met ons op. Dan helpen we je verder.