Nieuw

Nebur WW Kapmantel

<%= discount_percentage %>%
€ <%= final_price %> € <%= regular_price %>
Specificaties
Meer informatie
Merk Nebur
Cataloguscode NEB1067
Kleur Wit
Gebruik Je kunt de wegwerp kapmantel gebruiken om de hygiëne van jouw klant en jezelf te maximaliseren.
Inclusief In één pak zitten 100 stuks.
Gebruikswijze
  1. Om de hygiëne van de kappersklant en jezelf te waarborgen.
  2. Gebruik bij iedere behandeling of klant een nieuwe kapmantel.
  3. Gooi na gebruik de kapmantel direct weg.
  • Wegwerp kapmantel

  • Waarborgt de kwaliteit van de hygiëne

  • Transparante kleur

  • In één doos zitten 100 stuks

Waarom de Nebur WW Kapmantel?

De Nebur WW Kapmantel is een wegwerp kapmantel, die ervoor zorgt dat je de hygiëne binnen jouw kapsalon optimaliseert. Wij raden aan om bij iedere behandeling of nieuwe klant, een nieuwe kapmantel te gebruiken, waardoor de veiligheid van de hygiëne wordt geoptimaliseerd. In één doos zitten ruim 100 stuks, waardoor je veel klanten van dienst kunt zijn en de kwaliteit van de hygiëne kunt waarborgen. Deze service stelt iedere kapperklant zeer op prijs!

Hoe gebruik je een wegwerp kapmantel?

Wij raden aan om bij iedere behandeling of nieuwe klant, een wegwerp kapmantel te gebruiken. Er zit een handige lus aan de kapmantel, waardoor je hem gemakkelijk vast kunt zetten en de behandeling kunt starten. Na gebruik is het belangrijk om direct de kapmantel weg te gooien, zodat je de hygiëne binnen de kapsalon optimaliseert.

Wat zijn belangrijke aandachtspunten voor de hygiëne van de kapper?

De wegwerp kapmantels zijn een goede start, om de hygiëne binnen de kapperswerkzaamheden te optimaliseren. Ook is het regelmatig reinigen van de tools met bijvoorbeeld barbicide belangrijk en helpen het dragen van wegwerp handschoenen bij een goede hygiëne standaard. Verder raden we het gebruik van nekdoekjes of een dompelaar aan. Wees ook voorzichtig bij het gebruik van de nekkwast, reinig die na elke behandeling grondig. Dit geldt ook voor andere tools zoals de borstel, tondeuse of schaar. 

Total Hair: Exclusief voor kappers, kapsalons en barbiers

Total Hair is dé webshop voor al jouw kappersproducten. Total Hair verkoopt exclusief aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de optimale service bieden en meedenken met een passend advies. 

Loop je als kapper of barbier ergens tegenaan? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.

 

Ook interessant voor jou