Airstylers / Krultangen

46 producten

producten per pagina
Pagina
Filteren

46 producten

producten per pagina
Pagina

Krultangen

Krultangen worden gebruikt om verschillende soorten krul aan te brengen in stijl haar. U kunt een krultang inzetten om kleine en speelse krulletjes te maken, maar ook om een volle bos met grote krullen te creëren. Ook als u enkel wat slag wil aanbrengen in volledig stijl haar, kunt u hier een krultang voor gebruiken. Koopt u een goede krultang, dan kunt u iedere soort krul en iedere soort slag met hetzelfde apparaat maken. Dit betekent dat u een groot deel van uw klanten kunt helpen met één enkel apparaat in uw salon.

Total Hair Service heeft verschillende soorten krultangen in het aanbod, die stuk voor stuk geschikt zijn voor het creëren van verschillende soorten krullen en slag. U kunt het haar van uw klanten een subtiele golf geven door onze krultangen te gebruiken, maar u kunt volledig stijl haar ook compleet omtoveren tot volle krullenbos met onze krultangen. En omdat onze krultangen zowel gebruikt kunnen worden op lang als kort haar, kunt u iedere klant een prachtig kapsel geven door dit praktische hulpmiddel te gebruiken.

Krultangen van gerenommeerde kappersmerken

Total Hair Service biedt verschillende soorten krultangen van de beste kappersmerken aan. Koopt u een krultang bij Total Hair Service, dan weet u zeker dat u een apparaat krijgt die het beste eindresultaat oplevert en bovendien vele jaren meegaat. Enkele merken die u in ons aanbod vindt, zijn Babyliss, Efalock en Wahl.