Styletangen

20 producten

producten per pagina
Pagina
Filteren

20 producten

producten per pagina
Pagina

Stijltangen

Een stijltang wordt ook wel een straightener genoemd en betreft een functioneel en veelzijdig apparaat om kapsels in het gewenste model te brengen. Veel mensen denken dat een stijltang enkel ingezet kan worden voor het ontkrullen van het haar, maar dit is niet het geval. U kunt dit veelzijdige apparaat inderdaad gebruiken om krullend haar stijl te maken, maar afhankelijk van de modelleerplaten van het apparaat kunt u de stijltang ook inzetten voor het krullen van het haar.

Total Hair Service heeft een groot en breed assortiment met verschillende soorten stijltangen en straighteners die speciaal ontwikkeld zijn voor professioneel gebruik. U hebt de keuze uit tangen met keramische platen, maar u kunt ook bij ons terecht voor ionic stijltangen. Welke tang u ook wil aanschaffen voor uw salon: onze stijltangen zijn altijd van goede kwaliteit, glijden gemakkelijk door het haar en stijlen het haar op een verantwoorde en veilige manier. En omdat de stijltangen gemakkelijk door het haar glijden, hoeft u weinig moeite te doen om de mooiste coupes te maken met deze apparaten.

Stijltangen van de beste professionele kappersmerken

De stijltangen die u in het assortiment van Total Hair Service vindt, zijn stuk voor stuk van de beste en meest ervaren professionele kappersmerken. U kunt een stijltang kopen van CHI, maar wij bieden ook diverse Babyliss stijltangen aan. Beide merken zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van de beste stijltangen, voor glanzend haar in de perfecte coupe.