Diversen
Eyes en Face
Diversen

Diverse kappersbenodigheden

Kappersgroothandel Total Hair Service heeft niet alleen kappersbenodigdheden, maar verkoopt ook andere verzorgingsproducten. Net zoals bij de kappersbenodigdheden in ons grote assortiment, geldt ook bij de haarverzorgingsproducten dat deze items van de beste merken zijn. Denk hierbij aan merken als BR Christiona, CHI, Biosilk, Chanel, Armani en Dolce & Gabbana.

Overige Kappersbenodigheden

Natuurlijk wilt u dat al uw klanten uw salon op en top tevreden verlaten. Om uw klanten helemaal tevreden terug te laten kijken op uw behandeling, heeft u soms wat meer producten nodig dan slechts de standaard kappersbenodigdheden die u in uw salon heeft liggen. Daarom verkoopt Total Hair Service niet alleen standaard vakartikelen voor kappers, maar vindt u in ons uitgebreide assortiment ook andere producten. Deze producten gebruikt u om een complete behandeling te geven aan uw klanten, voor optimale klanttevredenheid.

Eyes en face

De meeste klanten in uw kapsalon komen enkel om hun haren te laten knippen, verven en/of stylen, maar u kunt ook de complete behandeling kunnen bieden aan uw klanten. Bekijk hier ons aanbod eyes and face.

Over Total Hair

Wij leveren professionele producten aan kappers en barbiers in heel Nederland. Total Hair biedt een snelle levering aan, met een enorm uitgebreid assortiment aan producten voor de kapper. Daarnaast helpen wij u graag, als u vragen of advies nodig heeft. Neem gerust even contact met ons op.