Diversen
Eyes en Face
Diversen

Diverse kappersbenodigheden

Kappersgroothandel Total Hair Service heeft niet alleen kappersbenodigdheden, maar verkoopt ook andere verzorgingsproducten. Net zoals bij de kappersbenodigdheden in ons grote assortiment, geldt ook bij dehaarverzorgingsproducten dat deze items van de beste merken zijn. Denk hierbij aan merken als BR Christiona, CHI, Biosilk, Chanel, Armani en Dolce & Gabbana.

Alles voor een complete ervaring in uw salon

Total Hair Service biedt verschillende producten om een complete ervaring te kunnen bieden in uw salon. Zo kunt u niet alleen bij ons terecht voor kappersbenodigdheden om te knippen, verven en stylen, maar ook voor alles om een kappersbehandeling heen. Denk hierbij aan heerlijke geuren om uw klanten een lekker geurtje te geven, maar ook aan professionele make-up producten. Bent u ook gespecialiseerd in het aanbrengen van make-up, dan kunt u de producten van Total Hair Service gebruiken om uw klanten een complete behandeling te geven. Ideaal als u een bruidje moet klaarmaken voor haar grote dag, maar ook voor het klaarmaken van uw klanten voor leuke feestjes.

Enkele producten die u in ons aanbod overige verzorgingsproducten vindt, zijn parfums voor dames, parfums voor heren, unisex parfums en make-up producten. Daarnaast verkoopt Total Hair Service ook diverse leuke accessoires, zoals haarbanden en geurkaarsen. Wat u ook nodig heeft om uw klanten de optimale ervaring te bieden in uw kapsalon: u vindt het in ons uitgebreide assortiment. Bekijk ons grote aanbod verzorgingsproducten en accessoires en schaf de items aan die u nodig heeft voor uw professionele kapperszaak.