E-Kwip Sunflower Scharenset + Rugtas

<%= discount_percentage %>%
€ <%= final_price %> € <%= regular_price %>
Specificaties
Meer informatie
Merk E-Kwip
Cataloguscode EKW0056
Haartype Alle haartypen
Kleur Zilver
Gebruik Om de mooiste haar creaties mee te maken!
Inclusief Complete set kapperschaar en coupeschaar.
Afmeting 5,5 inch

Waarom de E-Kwip Sunflower Scharenset?

Als kapper houden we bijna allemaal van voordeel. Wanneer je E-Kwip Sunflower Scharenset bestelt, dan heb je voordeel! Je ontvangt niet alleen een kappersschaar, maar ook een coupeschaar. Daarnaast ontvang je nu tijdelijk een prachtige rugtas ter waarde van € 60,80.

 

Wat zijn de kenmerken van de E-Kwip Sunflower Scharenset?

  • Voordelige combinatieset

  • Inclusief kappersschaar en coupeschaar

  • Hoogwaardig Japanse kwaliteit

  • Prachtig bloemendesign

  • Ergonomisch ontwerp

Waarom de E-Kwip Sunflower Kappersschaar?

De E-Kwip Sunflower 40 is een goede keuze! Deze schaar is extreem scherp en is gemaakt van Japanse staalkwaliteit. De schaar bevat een offset handgreep, dat zorgt voor ontspannen snijden. Daarnaast is de schaar gemaakt van hoogwaardig materiaal en afgwerkt met een prachtig bloemen design. Begin vandaag nog met het maken van je mooiste creaties door de E-Kwip Sunflower 40 te gebruiken!

Waarom de E-Kwip Sunflower Coupeschaar?

Ben je bezig met het zoeken van een nieuwe en geschikte coupeschaar? Dan is de E-Kwip Sunflower 40 een prima keuze! Deze schaar is gemaakt van Japanse staalkwaliteit en heeft 40 tanden. De schaar bevat een ergonomische handgreep, dat zorgt voor ontspannen werken. Daarnaast is de schaar gemaakt met een verstelbare schroef, verwijderbare vingersteun en een prachtig design. 

Ben je er nog niet helemaal uit?

Neem gerust contact met ons op als je een persoonlijk advies nodig hebt. Wij denken graag met je mee en geven een passend advies. 

Hier kom je met ons in contact.