Fudge Damage Rewind Reconstructive Conditioner

Specificaties
Meer informatie
Merk Fudge
Cataloguscode FUD0065
Haartype Beschadigd haar
Werking Beschadigd, droog en vermoeid haar wordt zichtbaar gezonder, levendiger en stralender. Daarnaast beschermt het de haarkleur.
Gebruik Te gebruiken als conditioner.
Gebruikswijze
  1. Gebruik eerst de Fudge Damage Rewind Restructuring Shampoo voor een maximaal herstellend resultaat van de haarvezels.
  2. Neem een kleine hoeveelheid Fudge Damage Rewind Restructuring Conditioner in de handpalm en masseer dit in het haar en hoofdhuid.
  3. Spoel het vervolgens goed uit met water.
Gegroepeerde productitems
Verpakking
Fudge Damage Rewind Reconstructive Conditioner 250ml
Fudge Damage Rewind Reconstructive Conditioner 1000ml

  • Perfect voor vermoeid en droog haar

  • Herstelt het haar

  • Opti-Plex technologie

  • Colour Lock technologie

  • Fragrancefuse

Waarom de Fudge Damage Rewind Restructuring Conditioner?

De Fudge Damage Rewind Restructuring Conditioner heeft één doel en dat is het haar weer in haar originele en gezonde staat brengen. Extreme styling, chemische behandelingen en schade van buitenaf zorgen ervoor dat het haar beschadigd wordt. De Fudge Damage Rewind Reconstructuring Conditioner zorgt ervoor dat extreem beschadigde lokken worden omgetoverd tot haren die gehydrateerd zijn en weer prachtig glanzen, dankzij de voedende ingrediënten en Opti-PLEX, die de Damage Rewind Conditioner bevat.

Hoe gebruik je de Fudge Damage Rewind Restructuring Conditioner?

Neem een kleine hoeveelheid Fudge Damage Rewind Restructuring Conditioner in de handpalm en masseer dit in het haar en hoofdhuid.
Spoel het vervolgens goed uit met water. Gebruik hiervoor de Fudge Damage Rewind Restructuring Shampoo voor een optimaal herstellend resultaat van de haarvezels.

Wat is het effect van de Fudge Damage Rewind Restructuring Conditioner?

Na gebruik van deze conditioner zal beschadigd, droog en vermoeid haar er weer gezonder, levendiger en stralender uitzien! Daarnaast beschermt de conditioner de haarkleur, waardoor de haarkleur langer behouden wordt.

Fudge Damage Rewind Reconstructive voor en na

Wil je meer weten?

Neem dan even contact met ons op.