Blondering

62 producten

producten per pagina
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Merk

62 producten

producten per pagina

Blondering voor de kapper

Total Hair Service biedt diverse professionele blonderingsproducten aan om donker haar te blonderen. Of het nu om asblond of warmblond haar gaat: met onze professionele producten kun je een frisse, blonde coupe creëren op een veilige, verantwoorde en prettige manier.

Wij hebben alle producten op het gebied van blonderen. Niet alleen professionele blonderingsproducten, maar ook haarverfproducten om subtiele high lights aan te brengen, blondeerpoeder, ammoniavrije producten en producten om een geheel witte coupe te creëren.

Alle producten in ons aanbod zijn van de beste kwaliteit en dit betekent dat je altijd het beste eindresultaat kunt bereiken, door onze blonderingsproducten te gebruiken in uw salon. Wat voor coupe jij of jouw klant ook voor ogen heeft: door het grote aantal blonderingsproducten in ons aanbod vind je altijd het juiste product om het beste eindresultaat te realiseren.

Total Hair: Groothandel voor kappers

Total Hair Service is al bijna 30 jaar dé groothandel voor kappersproducten. Total Hair verkoopt alléén aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de maximale service bieden en meedenken met een passend advies. 

We hebben een breed assortiment en letten op de nieuwste trends en ontwikkelingen. Wij hanteren een snelle levering, zodat je altijd bent voorzien van jouw favoriete kappersproducten. Ook houden we regelmatig interessante cursussen!

Heb je vragen? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.