Blondering

62 producten

producten per pagina
Filteren

62 producten

producten per pagina

Blondering

Total Hair Service biedt diverse professioneleblonderingsproducten aan om donker haar te blonderen. Of het nu om asblond of warmblond haar gaat: met onze professionele producten kunt u een frisse, blonde coupe creëren op een veilige, verantwoorde en prettige manier.

Wij hebben alle producten op het gebied van blonderen. Niet alleen professionele blonderingsproducten, maar ook haarverfproducten om subtiele high lights aan te brengen, blondeerpoeder, ammoniavrije producten en producten om een geheel witte coupe te creëren. Alle producten in ons aanbod zijn van hoge kwaliteit en dit betekent dat u altijd het beste eindresultaat kunt bereiken door onzeblonderingsproducten te gebruiken in uw salon. Wat voor coupe u of uw klant ook voor ogen heeft: door het grote aantal blonderingsproducten in ons aanbod vindt u altijd het juiste product om het beste eindresultaat te realiseren.

Total Hair Service: enkel producten van gerenommeerde merken

In ons assortiment blonderingsproducten vindt u enkel haarproducten van gerenommeerde merken met jarenlange ervaring in het kappersvak. Denk hierbij aan Godwell, Schwarzkopf en Sunglitz van het bekende merk Farouk Systems. Stuk voor stuk merken met kwalitatief hoogwaardige producten, die u helpen op een verantwoorde wijze een prachtige haarkleur te realiseren bij uw klanten. Bekijk ons grote assortiment blonderingsproducten, kies uw favoriete items en bestel deze hoogwaardige blonderingsproducten eenvoudig en snel online.