Gel / Wax

109 producten

producten per pagina
Filteren

109 producten

producten per pagina

Gel/Wax

De beste kapsels blijven niet zitten zonder de juiste verzorgingsproducten. Wilt u een specifieke coupe creëren, dan heeft u hier een beetje hulp bij nodig. Niet alleen om de juiste stijl te realiseren, maar ook om het kapsel voor langere tijd op de beste manier te laten zitten. Twee soorten verzorgingsproducten die u kunt gebruiken voor het creëren van een opvallende coupe en het aanhouden van dit kapsel, zijngel en wax.

Gel en wax zorgen er niet alleen voor dat u de mooiste kapsels kunt maken, maar ook dat deze kapsels voor langere tijd blijven zitten. Zelfs als het haar nat wordt, zorgen deze producten ervoor dat het kapsel behouden blijft. En omdat u de producten kunt gebruiken om verschillende soorten kapsels te maken, kunt u gel en wax bijna bij iedere klant in uw salon inzetten om de mooiste kapsels te creëren. U gebruikt gel en wax niet alleen voor uw mannelijke klanten, maar ook voor de indrukwekkende kapsels van uw vrouwelijke klanten.

Gel en wax van de beste professionele kappersmerken

De kwaliteit van verschillende soorten gels en waxingproducten kan flink verschillen. Wilt u uw klanten de beste kwaliteit bieden, dan raden wij u aan om uw geld enkel te investeren in gel en waxingproducten van professionele kappersmerken. Deze producten zijn namelijk niet alleen gemakkelijker in gebruik, maar leveren ook een mooier eindresultaat op dat langer blijft zitten. Total Hair Service biedt enkel gel en wax aan van gerenommeerde kappersmerken, die de beste producten op de markt brengen.