Hairspray

86 producten

producten per pagina
Filteren

86 producten

producten per pagina

Hairspray voor de kapper

Eén van de meest gebruikte stylingproducten van dit moment, is hairspray. Niet alleen kappers, maar ook consumenten gebruiken hairspray dagelijks om de finishing touch aan hun coupe te geven. De reden dat haarlak zo populair is, heeft voornamelijk te maken met het feit dat dit stylingproduct zo veelzijdig is. Je kunt het gebruiken om het haar te fixeren, maar ook om volume te creëren en ervoor te zorgen dat de door jou gecreëerde coupe lang blijft zitten.

Total Hair Service biedt diverse professionele hairsprays aan, die stuk voor stuk gebaseerd zijn op aerosol. Onze hairsprays zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, waaronder de normale hairspray, de sterke hairspray, de extra sterke fixatie hairspray en de hairspray voor extra glans. 

Alle hairsprays zijn stevig en gemakkelijk in gebruik, maar ook eenvoudig uit te kammen en uit te wassen. Zo kun je de sprays gebruiken om de mooiste coupe te creëren, maar hoeft jouw klant niet voor langere tijd met het stylingproduct in het haar te blijven zitten als dit niet meer nodig is.

Hairspray van gerenommeerde merken voor het beste resultaat

Om de coupe van jouw klant zo mooi mogelijk te maken, heb je professionele hairsprays van gerenommeerde merken nodig. In ons grote assortiment hairsprays vind je producten van merken als Affinage, CHI, Balmain, Alter Ego en Biosilk. Deze merken hebben jarenlange ervaring in het ontwikkelen van de beste haarproducten en leveren de beste hairsprays, die je direct bij Total Hair Service aan kunt schaffen om topkwaliteit te bieden in jouw salon.

Total Hair: De online kappersgroothandel

Total Hair is dé webshop voor al jouw kappersproducten. Total Hair verkoopt alléén aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de maximale service bieden en meedenken met een passend advies. 

Loop je als kapper of barbier ergens tegenaan? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.