Kleur

163 producten

producten per pagina
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Merk

163 producten

producten per pagina

Haar kleuren

De haarkleur bepaalt niet alleen hoe iemands kapsel eruit ziet, maar ook wat de algemene uitstraling van een persoon is. Door uw klanten de juiste haarkleur te geven, kunt u hen een schitterend kapsel en een stralende uitstraling geven, waar zij nog lange tijd plezier van hebben. Haarkleur is niet alleen bepalend voor de uitstraling van een kapsel en de algemene uitstraling, maar ook erg trendgevoelig.

Afgelopen zomer was het de trend om blond door het leven te gaan, het najaar ging iedereen naar een bruine coupe en deze zomer zijn er weer hele andere trends op het gebied van haarkleur.

Juist omdat haarkleur zo trendgevoelig is en de kleur van het haar een grote invloed heeft op de uitstraling, is het erg populair om het haar regelmatig te verven. Niet alleen onder vrouwen, maar ook zeker onder mannen die er graag verzorgd en trendy bij willen lopen.

Een groot assortiment producten voor natuurlijke haar kleuren

Total Hair Service weet hoe belangrijk het is om hoogwaardige producten te gebruiken bij het verven van het haar. Door hoogwaardige producten te gebruiken, wordt het haar vervengemakkelijker en is het resultaat bovendien mooier. Om ervoor te zorgen dat u de mooiste creaties kunt maken met onze producten, bieden wij enkel kleuringsproducten van hoge kwaliteit aan. In ons assortiment kleuringsproducten vindt u producten van enkele grote merken, die zichzelf al langere tijd bewezen hebben op het gebied van haarstyling en haarkleuren. Denk hierbij aan merken als AffinageCHIBalmainAlter Ego en Biosilk.

Over Total Hair: De online webshop voor kappersproducten

Total Hair is een kappersgroothandel, dat uitsluitend kappersproducten levert aan de kapper, kapsalons en de barbier. Total Hair Service heeft een snelle levering en hoge servicegraad. 

Heb je als kapper of barbier een vraag? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. Je kunt ons ook mailen via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.