Kleur

157 producten

producten per pagina
Filteren

157 producten

producten per pagina

Haar kleuren

De haarkleur bepaalt niet alleen hoe iemands kapsel eruit ziet, maar ook wat de algemene uitstraling van een persoon is. Door uw klanten de juiste haarkleur te geven, kunt u hen een schitterend kapsel en een stralende uitstraling geven, waar zij nog lange tijd plezier van hebben. Haarkleur is niet alleen bepalend voor de uitstraling van een kapsel en de algemene uitstraling, maar ook erg trendgevoelig. Afgelopen zomer was het de trend om blond door het leven te gaan, het najaar ging iedereen naar een bruine coupe en deze zomer zijn er weer hele andere trends op het gebied van haarkleur. Juist omdat haarkleur zo trendgevoelig is en de kleur van het haar een grote invloed heeft op de uitstraling, is het erg populair om het haar regelmatig te verven. Niet alleen onder vrouwen, maar ook zeker onder mannen die er graag verzorgd en trendy bij willen lopen.

Een groot assortiment producten voor natuurlijke haar  kleuren

Total Hair Service weet hoe belangrijk het is om hoogwaardige producten te gebruiken bij het verven van het haar. Door hoogwaardige producten te gebruiken, wordt het haar vervengemakkelijker en is het resultaat bovendien mooier. Om ervoor te zorgen dat u de mooiste creaties kunt maken met onze producten, bieden wij enkel kleuringsproducten van hoge kwaliteit aan. In ons assortiment kleuringsproducten vindt u producten van enkele grote merken, die zichzelf al langere tijd bewezen hebben op het gebied van haarstyling en haarkleuren. Denk hierbij aan L’Oréal, Godwell, Schwarzkopf, Affinage en Wella.

In ons aanbod kleuringsproducten vindt u natuurlijke kleuren, maar ook felle kleuren, lang houdbare kleuren, kleurspoelingen en grijsdekkende haarverf. Of uw klant nu een mooie bos haar wil met een natuurlijke uitstraling of een frisse coupe in felle kleur wil laten verven: alles is mogelijk door ons grote assortiment hoogwaardige producten.

Over Total Hair

Wij leveren professionele producten aan kappers en barbiers in heel Nederland. Total Hair biedt een snelle levering aan, met een enorm uitgebreid assortiment aan producten voor de kapper. Daarnaast helpen wij u graag, als u vragen of advies nodig heeft. Neem gerust even contact met ons op.