Kleurshampoo / Masker

47 producten

producten per pagina
Pagina
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Merk

47 producten

producten per pagina
Pagina

Kleurshampoo en maskers

Grote merken als Schwarzkopf, Keune, CHI en L’Oréal hebben niet alleen standaard haarverf in het assortiment, maar hebben ook gebruiksvriendelijke en kwalitatief hoogwaardige kleurshampoo ontwikkeld. Deze maskers geven het haar niet alleen een prachtige volle en levendige kleur, maar zorgen er ook voor dat het haar meer glans krijgt en dat het haar goed verzorgd wordt. Geen oppervlakkige verzorging, maar verzorging vanaf de wortel tot het puntje van het haar met deze kleurshampoos. De haarproducten zijn lang houdbaar en dit betekent dat u een groot aantal maskers in kunt slaan zonder deze snel te moeten gebruiken in uw salon. U hebt de keuze uit een groot aantal kleuren, zodat u iedere klant met zijn of haar specifieke wensen in uw salon kunt bedienen.

Om de kleur van geverfd haar op te frissen, kunt u gebruik maken van verstevigers. In ons assortiment vindt u diverse gebruiksvriendelijke verstevigers van grote merken, die u kunt gebruiken om het haar van uw klanten gemakkelijk en snel een opfrisbeurt te geven.

Verzorg het haar van uw klanten met zachte maskers

Gekleurd haar heeft extra verzorging nodig. Om het gekleurde haar van uw klanten extra goed te verzorgen en nog meer te laten stralen, kunt u bij ons terecht voor de aanschaf van maskers. Maskers voeden het haar en zorgen ervoor dat de kleur en de glans van het haar behouden blijven, voor een prachtige coupe. Uiteraard kunt u de maskers in ons aanbod niet alleen gebruiken voor gekleurd haar, maar ook voor ongekleurde lokken.