Mousse

49 producten

producten per pagina
Filteren

49 producten

producten per pagina

Mousse

Total Hair Service heeft een groot en breed assortiment moussevan professionele kappersmerken als CHI, Godwell, Keune en Schwarzkopf. U kunt deze producten gebruiken om het haar van uw klanten te verzorgen en tegelijkertijd in model te brengen, voor het beste eindresultaat.

Mousse wordt doorgaans onder de productcategorie ‘stylingproducten’ geplaatst, maar stylingmousse is in feite een product dat u aanbrengt voor u het haar van uw klant in model brengt. In feite gebruikt u het product dus niet voor het daadwerkelijk vormen van de coupe, maar om het haar te behandelen voor u het haar gaat stylen. Om mousse op de juiste manier te gebruiken, brengt u het product aan op handdoekdroog haar en gebruikt u vervolgens een föhn om het haar te drogen. Op deze manier zorgt mousse voor een volumeboost, maar zorgt het product ook voor het verstevigen en verzorgen van het haar. Door mousse aan te brengen voor u het haar gaat stylen, gaat het stylen gemakkelijker en is het eindresultaat nog mooier.

Verschillende soorten mousse voor het beste eindresultaat

Total Hair Service biedt verschillende soorten mousse aan, waaronder mousse voor krullend haar, mousse voor extra lang haar en mousse voor stijl haar. Ook vindt u in ons aanbod verschillende soorten aanzetmousse, die u tevens kunt gebruiken om het haar van uw klanten een volumeboost te geven. Om uw klanten met verschillende haartypen optimaal te bedienen, schaft u bij Total Hair Service verschillende soorten mousse aan.