Shampoo

174 producten

producten per pagina
Filteren

174 producten

producten per pagina

Shampoo

Er zijn diverse manieren om gezond en mooi haar te creëren, maar de basis van het haar moet altijd goed zijn voor een gezonde en stralende coupe. Het fundament van gezond haar bestaat niet uit een goed geknipt kapsel, maar uit de juiste verzorging in de vorm vanshampoo. Door een geschikte shampoo te gebruiken voor uw klanten, zet u de eerste stap naar gezond, stralend en mooi haar.

In het assortiment van Total Hair Service vindt u een geschikte shampoo voor ieder haartype. U kunt bij ons terecht voor de aanschaf van shampoo voor vet haar, maar ook voor de aanschaf van shampoo voor droog haar, anti-roosshampoo, shampoo voor de droge hoofdhuid, shampoo tegen haaruitval en shampoo voor meer volume. En moet u het geverfde haar van een klant wassen? Dan kunt u hier speciale kleur beschermende shampoo voor gebruiken. Deze shampoo maakt het haar schoon, zonder de kleur te beschadigen. 

Hoogwaardige shampoo van gerenommeerde merken

Welke shampoo u gebruikt om het haar van uw klanten te wassen, is van grote invloed op de uitstraling van het haar. Om ervoor te zorgen dat uw klanten met de mooiste coupe vertrekken, raden wij u aan enkel de hoogwaardige shampoo van diverse gerenommeerde merken te gebruiken. In het aanbod shampoos van Total Hair Service vindt u shampoos van professionele merken als L’Oréal, CHI, Wella, Keune, Godwell en Biosilk. Stuk voor stuk professionele merken, met vele jaren ervaring in het verzorgen van haar en een groot aanbod met de beste haarverzorgingsproducten.