Shampoo

193 producten

producten per pagina
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Merk

193 producten

producten per pagina

Shampoo voor de kapsalon, kapper of barbier

Er zijn diverse manieren om gezond en mooi haar te creëren, maar de basis van het haar moet altijd goed zijn voor een gezonde en stralende coupe. Het fundament van gezond haar bestaat niet uit een goed geknipt kapsel, maar uit de juiste verzorging in de vorm van shampoo. Door een geschikte shampoo te gebruiken voor jouw klanten, zet je de eerste stap naar gezond, stralend en mooi haar. In het assortiment van Total Hair Service vind je een geschikte shampoo voor ieder haartype. Je kunt bij ons terecht voor de aanschaf van shampoo voor vet haar, maar ook voor de aanschaf van shampoo voor droog haar, anti-roos shampoo, shampoo voor de droge hoofdhuid, shampoo tegen haaruitval en shampoo voor meer volume.

En moet je het geverfde haar van een klant wassen? Dan kun je hier speciale kleur beschermende shampoo voor gebruiken. Deze shampoo maakt het haar schoon, zonder de kleur te beschadigen. 

Welke shampoo je gebruikt om het haar van jouw klanten te wassen, is van grote invloed op de uitstraling van het haar. Om ervoor te zorgen dat jouw klanten met de mooiste coupe vertrekken, raden wij jou aan enkel de hoogwaardige shampoo van diverse gerenommeerde merken te gebruiken.

 In het aanbod shampoos van Total Hair Service vind je shampoos van professionele merken als Affinage, CHI, Balmain, Alter Ego en Biosilk. Stuk voor stuk professionele merken, met vele jaren ervaring in het verzorgen van haar en een groot aanbod met de beste haarverzorgingsproducen.

Total Hair: De online kappersgroothandel

Total Hair is dé webshop voor al jouw kappersproducten. Total Hair verkoopt alléén aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de maximale service bieden en meedenken met een passend advies. 

Loop je als kapper of barbier ergens tegenaan? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.