Spraygel

2 producten

producten per pagina
Filteren

2 producten

producten per pagina

Spraygel

Spraygels zorgen voor een glanzende en lang houdende coupe, zowel bij dames als bij heren. De gels zijn gemakkelijk in gebruik en erg effectief, onder andere door de verschillende verstevigingsfactoren van de verzorgingsproducten. Kies de juiste verstevigingsfactor voor het haar van uw klant en u kunt iedere coupe maken met behulp van de juiste spraygel. Daar komt nog bij dat de meeste spraygels ook verzorgende en beschermende ingrediënten bevatten, zodat het haar goed verzorgd wordt tijdens het stylen. Dit betekent dat u het product niet alleen kunt gebruiken om een mooie coupe te vormen, maar ook om het haar de verzorging te bieden die het nodig heeft.

Total Hair Service biedt spraygels aan van professionele kappersmerken als L’Oréal, Schwarzkopf, Wella, Keune en Godwell. Deze gerenommeerde merken bieden fijne spraygels aan, die allemaal gelijkmatig over het haar verdelen voor het beste eindresultaat. In tegenstelling tot haarspray, is spraygel niet gebaseerd op aerosol.

Een stevige en langhoudende coupe met de spraygels van Total Hair Service

Wilt u een stevige coupe creëren, die voor langere tijd stevig blijft en goed blijft zitten? Bekijk dan het aanbod spraygels van Total Hair Service en kies het product dat u nodig heeft om het haar van uw klanten te stylen. Alle producten in ons assortiment zijn van hoge kwaliteit en dit betekent dat u alle producten kunt gebruiken om de mooiste kapsels te creëren.