Spraygel

1 product

producten per pagina
Filteren

1 product

producten per pagina

Spraygel voor de kapper

Spraygels zorgen voor een glanzende en lang houdende coupe, zowel bij dames als bij heren. De gels zijn gemakkelijk in gebruik en erg effectief, onder andere door de verschillende verstevigingsfactoren van de verzorgingsproducten.

Kies de juiste verstevigingsfactor voor het haar van jouw klant en je kunt iedere coupe maken met behulp van de juiste spraygel. Daar komt nog bij dat de meeste spraygels ook verzorgende en beschermende ingrediënten bevatten, zodat het haar goed verzorgd wordt tijdens het stylen. Dit betekent dat je het product niet alleen kunt gebruiken om een mooie coupe te vormen, maar ook om het haar de verzorging te bieden die het nodig heeft.

Total Hair Service biedt spraygels aan van professionele kappersmerken als L’Oréal, Schwarzkopf, Wella, Keune en Godwell. Deze gerenommeerde merken bieden fijne spraygels aan, die allemaal gelijkmatig over het haar verdelen voor het beste eindresultaat. In tegenstelling tot haarspray, is spraygel niet gebaseerd op aerosol.

 

Kappersproducten bij Total Hair

Total Hair Service is dé webshop voor al jouw kappersproducten. Total Hair verkoopt alleen aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de maximale service bieden en meedenken met een passend antwoord. 

Op onze webshop kun je een breed assortiment kappersproducten vinden, zoals haarverzorging, haarverf of vakartikelen. Ook houden we regelmatig interessante cursussen voor de kapper en barbier, zodat je altijd op de hoogte bent van de laatste trends en ontwikkelingen!

Heb je vragen? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.