Styling Overig

96 producten

producten per pagina
Filteren

96 producten

producten per pagina

Overige stylingproducten

Met de professionele stylingproducten van Total Hair Service heb je alles in huis om ieder kapsel in het gewenste model te brengen. Of je nu een luchtig kapsel wil creëren of een zware en stevige stijl wil geven aan het kapsel van jouw klant: met de stylingproducten van Total Hair Service is alles mogelijk.

Total Hair Service biedt je een ruim assortiment van verschillende soorten stylingproducten, die stuk voor stuk professioneel in jouw salon kunt gebruiken. Van wax tot haargel, haarlak, moulding mud, mousse en haarspray: je vindt het allemaal in ons grote assortiment met hoogwaardige stylingproducten voor hem en haar.

De producten die wij aanbieden, zijn verkrijgbaar in diverse soorten en sterktes. Op deze manier is het mogelijk uw stylingproducten af te stemmen op de wensen en het type haar van jouw klant, voor het beste eindresultaat. Om iedere klant in jouw salon optimaal te kunnen bedienen, raden wij je dan ook aan om verschillende soorten stylingproducten in huis te halen voor uw salon.

Total Hair Service: enkel stylingproducten van de beste merken

Total Hair Service biedt enkel stylingproducten aan van grote en gerenommeerde merken, die vele jaren ervaring hebben in het aanbieden van de beste stylingproducten. Denk hierbij aan merken als L’Oréal en CHI, maar ook aan merken als Wella en Biosilk. Door de stylingproducten van deze merken te gebruiken, profiteer je van optimaal gebruiksgemak en weet je zeker dat je jouw klanten het beste eindresultaat kunt bieden.

Total Hair: Kappersbenodigdheden voor de kapper

Total Hair is dé webshop voor alle kappersbenodigdheden voor de kapper en barbier. Total Hair verkoopt uitsluitend aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de optimale service bieden en meedenken met een passend advies. 

Loop je als kapper of barbier ergens tegenaan? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.