Styling Overig

97 producten

producten per pagina
Filteren

97 producten

producten per pagina

Overige stylingproducten

Met de professionele stylingproducten van Total Hair Service heeft u alles in huis om ieder kapsel in het gewenste model te brengen. Of u nu een luchtig kapsel wil creëren of een zware en stevige stijl wil geven aan het kapsel van uw klant: met de stylingproducten van Total Hair Service is alles mogelijk. Total Hair Service biedt u een ruim assortiment van verschillende soorten stylingproducten, die stuk voor stuk professioneel in uw salon kunt gebruiken. Van wax tot haargel, haarlak, moulding mud, mousse en haarspray: u vindt het allemaal in ons grote assortiment met hoogwaardige stylingproducten voor hem en haar.

De producten die wij aanbieden, zijn verkrijgbaar in diverse soorten en sterktes. Op deze manier is het mogelijk uw stylingproducten af te stemmen op de wensen en het type haar van uw klant, voor het beste eindresultaat. Om iedere klant in uw salon optimaal te kunnen bedienen, raden wij u dan ook aan om verschillende soorten stylingproducten in huis te halen voor uw salon.

Total Hair Service: enkel stylingproducten van de beste merken

Total Hair Service biedt enkel stylingproducten aan van grote en gerenommeerde merken, die vele jaren ervaring hebben in het aanbieden van de beste stylingproducten. Denk hierbij aan merken als L’Oréal en CHI, maar ook aan merken als Wella, Parucci en Biosilk. Door de stylingproducten van deze merken te gebruiken, profiteert u van optimaal gebruiksgemak en weet u zeker dat u uw klanten het beste eindresultaat kunt bieden.