Verstevigers

15 producten

producten per pagina
Filteren

15 producten

producten per pagina

Verstevigers

Als u een prachtig kapsel heeft gecreëerd bij uw klant, wilt u uiteraard dat deze coupe zo lang mogelijk in model blijft zitten. Om een mooi kapsel goed en lang in model te houden, kunt u gebruik maken van verstevigers. Door de ingrediënten die zorgvuldig in deze haarproducten verwerkt worden, vormen verstevigers een soort extra beschermingslaagje op het haar. Door dit extra laagje wordt het specifieke model in het haar langer vastgehouden, wat simpelweg betekent dat uw creatie langer blijft zitten.

Total Hair Service heeft diverse verstevigingsproducten van hoge kwaliteit in het aanbod. De producten in ons aanbod kunnen voor verschillende doeleinden en typen haar gebruikt worden. Wat voor coupe u ook gecreëerd heeft bij uw klant en welk haartype uw klant ook heeft: u vindt altijd een versteviger die het haar optimaal ondersteunt om langer in model te blijven zitten. En omdat de verstevigingsproducten van Total Hair Service van de beste kappersmerken zijn, schaft u bij ons altijd de hoogste kwaliteit haarproducten aan.

Kleurverstevigers van Total Hair Service

Total Hair Service biedt niet alleen standaardverstevigingsproducten aan, maar heeft ook enkele kleurverstevigers in het aanbod. Kleurverstevigers zijn speciale lotions die een gekleurd laagje aanbrengen op de buitenkant van het haar. Daar komt nog bij dat de lotions de kleur van het haar niet alleen versterken, maar ook verstevigende bestanddelen bevatten voor een langhoudend kapsel. Net zoals bij de standaard verstevigers het geval is, zijn ook de kleurverstevigers in ons grote aanbod van de beste kappersmerken van dit moment.