Verstevigers

6 producten

producten per pagina
Filteren

6 producten

producten per pagina

Verstevigers voor de kapper

Als je een prachtig kapsel hebt gecreëerd bij jouw klant, wil je uiteraard dat deze coupe zo lang mogelijk in model blijft zitten. Om een mooi kapsel goed en lang in model te houden, kun je gebruik maken van verstevigers.

Door de ingrediënten die zorgvuldig in deze kappersproducten verwerkt worden, vormen verstevigers een soort extra beschermingslaagje op het haar. Door dit extra laagje wordt het specifieke model in het haar langer vastgehouden, wat simpelweg betekent dat jouw creatie langer blijft zitten.

Total Hair Service heeft diverse verstevigingsproducten van hoge kwaliteit in het aanbod. De producten in ons aanbod kunnen voor verschillende doeleinden en typen haar gebruikt worden. Denk hierbij aan vestevigers voor de haarkleur, permant of een verstevigende mouse. 

Wat voor coupe je ook gecreëerd hebt bij jouw klant en welk haartype jouw klant ook heeft: je vindt altijd een versteviger die het haar optimaal ondersteunt om langer in model te blijven zitten. En omdat de verstevigingsproducten van Total Hair Service van de beste kappersmerken zijn, schaf je bij ons altijd de hoogste kwaliteit haarproducten aan.

Total Hair Service biedt niet alleen standaardverstevigingsproducten aan, maar heeft ook enkele kleurverstevigers in het aanbod. Kleurverstevigers zijn speciale lotions die een gekleurd laagje aanbrengen op de buitenkant van het haar. Daar komt nog bij dat de lotions de kleur van het haar niet alleen versterken, maar ook verstevigende bestanddelen bevatten voor een langhoudend kapsel. Net zoals bij de standaard verstevigers het geval is, zijn ook de kleurverstevigers in ons grote aanbod van de beste kappersmerken van dit moment.

Total Hair: Groothandel voor kappers

Total Hair Service is al bijna 30 jaar dé groothandel voor kappersproducten. Total Hair verkoopt alléén aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de maximale service bieden en meedenken met een passend advies. 

We hebben een breed assortiment en letten op de nieuwste trends en ontwikkelingen. Wij hanteren een snelle levering, zodat je altijd bent voorzien van jouw favoriete kappersproducten. Ook houden we regelmatig interessante cursussen!

Heb je vragen? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.