Kaptafels

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Kaptafels

Total Hair Service biedt alle kappersbenodigdheden aan die u in uw salon nodig heeft om uw klanten optimaal te kunnen bedienen. U kunt bij ons terecht voor de aanschaf van kappersstoelen en kinderzitjes, maar ook voor het aanschaffen van wastafels, verfwagens en kaptafels. Wilt u uw kapsalon mooi en professioneel inrichten, dan heeft u zeker enkele kaptafels nodig.

De kaptafels van Total Hair Service zien er niet alleen professioneel uit, maar zijn bovendien van hoge kwaliteit. Door onze kaptafels in uw kapsalon te plaatsen, laat u altijd een goede indruk achter bij uw klanten. Daar komt nog bij dat u bij Total Hair Service eenvoudig kaptafels kunt kopen die bij het huidige interieur van uw kapsalon passen, voor een goede algehele uitstraling voor uw kapsalon. Koopt u uw nieuwe kaptafels bij Total Hair Service, dan hoeft u niets te veranderen aan het huidige interieur om alles bij elkaar te laten passen.

Kaptafels van gerenommeerde kappersmerken

De kaptafels die u in het aanbod van Total Hair Service vindt, zijn stuk voor stuk van gerenommeerde kappersmerken. Deze merken zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van professionele producten met een hoge kwaliteit, zodat u vele jaren plezier heeft van deze producten. Bekijk het grote aanbod kaptafels van Total Hair Service, zoek uw favoriete kaptafel en bestel deze kaptafel om uw kapsalon mooi en professioneel in te richten met de beste meubelstukken.