Kinderzitjes / Stoelen

3 producten

producten per pagina
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Merk

3 producten

producten per pagina

Kinderzitjes / Stoelen

De kappersstoelen die u gebruikt in uw kapsalon, hebben grote invloed op de uitstraling van uw kapperszaak. Heeft u oude, beschadigde of lelijke stoelen in uw salon staan, dan heeft dit een negatieve invloed op de uitstraling van uw zaak. Gebruikt u nieuwe, professionele en aantrekkelijk ogende stoelen om uw klanten neer te zetten, dan profiteert u van de positieve effecten van deze meubelstukken. Wilt u altijd een goede indruk achterlaten bij uw klanten, dan raden wij u aan om mooie kinderzitjes en stoelen te gebruiken in uw kapsalon.

Comfortabele en aantrekkelijke kinderzitjes en stoelen

De kinderzitjes en stoelen van Total Hair Service zien er niet alleen mooi uit, maar zitten ook erg comfortabel.

Zelfs als u een lange behandeling moet geven en uw klant enkele uren in de stoel moet plaatsnemen, blijft de stoel de beste ondersteuning bieden voor optimaal comfort. Bij kinderzitjes is dit ook het geval, want naast een leuke vormgeving hebben deze stoelen ook een comfortabel kussen en een comfortabele rugleuning voor de jongste bezoekers van uw kapsalon.

Total Hair Service heeft een groot assortiment met verschillende soorten kinderzitjes en stoelen. Door ons grote assortiment meubelstukken, kunt u altijd kinderzitjes en stoelen vinden die bij het huidige interieur van uw kapsalon passen en bovendien binnen uw budget vallen. Bekijk ons grote aanbod kinderzitjes en kapperstoelen en kies uw favoriete items voor uw professionele kapsalon.