Wasunits / Wasbakken

5 producten

producten per pagina
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Merk

5 producten

producten per pagina

Wasunits / wasbakken

De meeste behandelingen in uw kapsalon beginnen met het wassen van het haar, eventueel inclusief hoofdmassage. Bij het wassen van het haar is het belangrijk dat u een verantwoordelijke werkhouding aan kan nemen, maar is het ook erg belangrijk dat uw klant comfortabel kan zitten. Door een wasunit of wasbak voor kapsalons van Total Hair Service aan te schaffen, weet u zeker dat u comfortabel kunt staan tijdens het wassen en dat uw klanten heerlijk kunnen ontspannen tijdens de handeling.

Total Hair Service: verschillende soorten wasunits en wasbakken

Total Hair Service begrijpt dat iedere professionele kapper andere eisen en verwachtingen heeft bij het aanschaffen van nieuwe wasunits of wasbakken voor kapsalons.

Sommige kappers hebben niet zo veel ruimte in de salon en kiezen liever voor een eenvoudige en gebruiksvriendelijke wasunit, terwijl andere kappers het liefst een complete wasunit inclusief comfortabele stoel aanschaffen voor hun klanten. Om iedere professionele kapper optimaal te kunnen bedienen, biedt Total Hair Service verschillende soorten wasunits en wasbakken aan. Van eenvoudige wasbakken die u bij iedere kappersstoel kunt gebruiken tot wasunits inclusief comfortabele stoel: u vindt het allemaal in ons assortiment.

Alle wasunits en wasbakken van Total Hair Service zijn van hoge kwaliteit. Dit komt omdat wij enkel producten aanbieden van de beste professionele kappersmerken, zoals BeautyStar en Sibel. Investeert u in een wasbak van Total Hair Service, dan profiteren u en uw klanten van de beste kwaliteit in uw kapsalon.