Affinage Kitoko

46 producten

producten per pagina
Pagina
Filteren

46 producten

producten per pagina
Pagina

Nieuw! Kitoko Botanical Colour:

De Kitoko Botanical Color is een biologische verf die geen ammonia bevat. De verf is gebaseerd op 7 natuurlijke kleurstoffen en bevat slechts 13% semipermanente pigmenten. Hierdoor beschadigt het haar niet en kan deze verf zelfs gebruikt worden bij een gevoelige hoofdhuid. Na het gebruik van de verf krijgt het haar een prachtige natuurlijke glans en meer volume. De Botanical Color hebben een 100% grijsdekking, zijn lang houdbaar en vegan friendly. 

Over Affinage Kitoko

Affinage Kitoko is een luxe serie van Affinage, met effectieve producten voor de kapper. Deze Affinage Kitoko producten zullen jouw wensen als kapper overtreffen! Affinage Kitoko is zowel geschikt voor in de kapsalon als voor de thuiskapper. 

Elk Affinage Kitoko product bevat een unieke mix van natuurlijke Afrikaanse plant extracten, dat vakkundig is geselecteerd en ontwikkeld wordt door de eigen laboranten van Affinage. Affinage Kitoko heeft een ongelooflijke verjongende en herstellende kwaliteit, dat zorgt voor super gezond en mooi haar, dit alles door de combinatie met de unieke Electron Acceptant Technology.

Waarom kiezen voor Affinage Kitoko?

  • Zuivere en zachte producten
  • Alle Affinage Kitoko producten zijn sulfaat vrij
  • De producten zijn puur natuur
  • Electron Acceptant Technology
  • Natural African Plant Extracts, om het haar optimaal te verzorgen

Wat is de Electron Acceptant Technology?

Deze unieke mix van speciale ingrediënten richt zich met name op de anti-oxidanten en de vrije radicalen, zodat schade aan het haar wordt voorkomen. Zo help je het haar om de natuurlijke schoonheid te maximaliseren en de structuur te bewaren.

Sulfaat vrij

De Affinage Kitoko producten zijn volledig vrij van schadelijke sulfaten, die vaak wel in andere shampoos zitten. Deze chemische stoffen zijn slecht voor de gezondheid van het haar, de huid en de ogen, maar zijn ook slecht voor het milieu. Sulfaten worden voornamelijk gebruikt om schuim te creëren en het verwijderen van vuil en vet van het haar en de hoofdhuid. Het natuurlijke en essentiële talg op de hoofdhuid en de haren wordt ook verwijderd. Dit zorgt voor droog en futloos haar en zal meestal irritaties geven op de hoofdhuid.

Puur natuur

De producten bevatten natuurlijke Afrikaanse plantenextracten, die vakkundig geselecteerd en ontwikkeld zijn door het eigen laboratorium van Affinage. Deze Afrikaanse plantenextracten hebben een ongelooflijke verjongende en herstellende kwaliteit. Elk product heeft zijn eigen unieke mix en zorgt voor een maximale doeltreffendheid voor de speciale behandeling die je het haar wilt geven.

Wil je meer informatie?

Onze klantenservice staat voor je klaar. Neem gerust even contact met ons op.