Tondeo Butler Classic set

Specificaties
Meer informatie
Merk Tondeo
Cataloguscode TON4035
Haartype Klassieke herencoupe
Kleur Zilver
Gebruik De perfecte combinatie set voor de klassieke herencoupe!
  • Combinatie knipschaar en modelleerschaar

  • Ideaal voor de klassieke herencoupe

  • Absolute scharenklassieker

  • Gepolijste slicer-snijvlak met convex blad

  • Bijzondere soepele snit

Waarom de Tondeo Butler Classic Set?

De Toneo Butler Classic set is dé set voor een klassieke heren coupe. De Tondeo Bulter scharen zijn de nieuwste kapperscharen van Tondeo, met een prachtig klassiek ontwerp. Tondeo Butler is verkrijgbaar in 2 soorten, de moduleerschaar en de klassieke kappersschaar. Dankzij het klassieke ontwerp zorgt de Tondeo Butler voor een optimale steel-knipverhouding, met een soepele snit. Een prachtige combinatieset voor het maken van prachte heren coupes!

Waarom de Tondeo Butler Classic 46 6.25 7607?

Deze nieuwe modelleerschaar van Tondeo Butler is ideaal voor de klassieke herencoupe. De schaar heeft een klassieke vorm, met een optimale steel-knipverhouding, dat zorgt voor een bijzondere soepele snit. De schaar heeft een robuuste en stevige uitvoering, met een gepolijste slicer-snijvlak met convex blad. De moduleerschaar bevat 46 tanden en is zeer geschikt voor het knippen van overgangen en het bijwerken en vormen van de baard. Het is dé schaar voor de professionele kapper, dat opzoek is naar de perfecte schaar voor de herencoupe of herenbaard.

Waarom de Tondeo Butler Classic 6.5 7606?

Deze nieuwe knipschaar van Tondeo Butler is dé schaar voor de fijnste contouren bij de baardbakkebaard en rond de oren. De schaar heeft ook een klassieke vorm, met een optimale steel-knipverhouding. De knipschaar heeft een robuuste en stevige uitvoering, met een gepolijste slicer-snijvlak met convex blad. Het is dé schaar voor de kapper, dat opzoek is naar de ideale schaar, die de fijnste contouren kan maken.

Welke producten zijn er allemaal beschikbaar?

De Tondeo Butler is verkrijgbaar in 2 verschillende scharen en een combinatie set. 

Wil je een passend advies?

Neem dan even contact met ons op. Wij helpen je graag met een persoonlijk advies.