Boeken / Posters

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Boeken en posters

Naast de standaard kappersbenodigdheden die u dagelijks gebruikt bij het knippen, verven en stylen, zijn er nog enkele andere producten die onmisbaar zijn voor een professionele kapperszaak. Denk hierbij aan modellenboeken, die u kunt gebruiken om inspiratie uit te halen voor trendy kapsels. Daarnaast kunnen de boeken gebruikt worden als duidelijk voorbeeld bij het knippen, bijvoorbeeld als uw klant een specifieke stijl wil laten knippen. U laat het boek zien, de klant kiest de foto die het best bij zijn of haar perfecte stijl past en u werkt met het voorbeeld om het perfecte kapsel te creëren.

Andere producten die u in bijna iedere kapsalon tegenkomt, zijn posters. Posters worden niet alleen gebruikt om de kapsalon wat meer sfeer te geven, maar kunnen tevens gebruikt worden als voorbeeld of om klanten te laten zien dat u een trendy kapsalon heeft. Door de laatste stijlen op de posters naar voren te laten komen, laat u zien dat u weet wat de laatste trends zijn in de kapperswereld en dat u weet wat u doet.

Reclame maken voor uw kapsalon? Total Hair Service helpt graag

Heeft u het idee dat uw potentiële klanten uw kapperszaak voorbij lopen, simpelweg omdat uw zaak niet echt opvalt? Dan kunt u reclamemiddelen van Total Hair Service gebruiken om uw salon meer op te laten vallen. Een goed voorbeeld van een reclamemiddel om meer klanten te trekken, is het opvallende stoepbord van Total Hair Services. Zet u dit stevige en stabiele bord voor de deur, dan weet u zeker dat klanten uw salon niet over het hoofd zien.