Wahl Vanish Shaver 5-Star finishing tool 08173-716

Specificaties
Meer informatie
Merk Wahl
Cataloguscode WAH4468

Waarom de Wahl Vanish Shaver 5-Star finishing tool 08173-716?

De Vanish Shaver is een upgrade van de Finale Shaver en scheert nog beter en gladder. Door het nieuwe innovatieve aandrijvingssysteem bewegen de mesjes onafhankelijk van elkaar. Hiermee kan er nog dichter op de huid worden gewerkt om elk haartje nog effectiever te verwijderen. Ook de Wahl Vanish Shaver beschikt over de bekende hypoallergene scheerfolies voor een irritatie- en bultjesvrije scheerervaring.

Versleten mesjes en folie? Bij de Wahl Vanish Shaver kunnen de mesjes en folies individueel vervangen worden zonder de volledige scheerkop te vervangen. Bespaart tijd en geld.

Met een looptijd van meer dan 100 minuten op een enkele lading, zal de 5 Star Vanish, aangedreven door een premium lithium-ion batterij, de meeste kappers en barbers door een normale dag heen helpen zonder op te laden!

Niets verpest de workflow meer dan een onbekend laadniveau. Wahl heeft daarom de Vanish Shaver uitgerust met een grote, briljante, gemakkelijk afleesbare LED belichting aan de voorkant: 3 strepen: volle accu, 2 strepen: accu op 60% en 1 streep: accu op 30%.

Ergonomisch ontworpen voor dagelijks gebruik, de Vanish heeft vingergrepen op de achterzijde en biedt volledige controle tijdens het plaatsen van de laatste finishing touches en details.

Voor professionals die veel onderweg zijn, zorgt de Travel Lock-optie ervoor dat de Vanish Shaver niet per ongeluk wordt ingeschakeld en stroom verbruikt. Reizen met de vliegtuig? Geen probleem. De accu voldoet aan alle reisvoorschriften.

 

Wat zijn de kenmerken van de Wahl Vanish Shaver 5-Star finishing tool 08173-716?

  • DC motor
  • 100- 240 V
  • 100 minuten gebruiksduur
  • 2.4 meter snoer
  • Travel Lock- optie