Apparatuur
Tondeuses
Stijltangen
Airstylers / Krultangen
Fohns
Droogkappen
Krulsets
Overige

Apparatuur speciaal voor de kapper

Total Hair is dé leverancier voor kappers en barbieren in Nederland. Als kapper of barbier wilt u de klant optimaal benutten en daar kan soms een apparaat zoals een stijltang of tondeuse het perfecte apparaat voor zijn. Total Hair heeft een uitgebreid assortiment apparatuur, speciaal voor de professionele kapper en barbier. In ons aanbod apparatuur vindt u professionele apparaten van gerenommeerde kappersmerken, waaronder Babyliss Pro, CHI en Wahl.

Een goede tondeuse is een musthave voor de kapper

Om de klant optimaal te kunnen benutten, is een goede tondeuse zeker een musthave voor de professionele kapper of barbier. Niet alleen om de klant goed van dienst te kunnen zijn, maar met een professionele tondeuse kunt u ook veel makkelijker en sneller werken.

Total Hair heeft een ruim assortiment tondeuses en trimmers voor korte kapsels, gemillimeterd haar, het verzorgen van de baard en het bijwerken van de haartjes in de nek. Ook hebben we tondeuses in het assortiment, speciaal voor dikker haar of kroes haar, waardoor u met al het gemak snel de mooiste creaties kunt maken, neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij deze tondeuses:

Waarom een stijltang of een krultang gebruiken als kapper?

Om helemaal los te gaan met u creativiteit, kan een stijltang of krultang het ideale vakartikel zijn. Maak in lang haar de mooiste krullen of gebruik een airstyler voor net wat meer leven in het haar. Als kapper weet u dat elke klant zijn of haar eigen wensen heeft en met deze vakartikelen kunt u voldoen aan de wensen van uw klant.

Zijn er nog andere vakartikelen voor de kapper?

Als kapper of barbier kunt u ook bij ons terecht voor professionele föhns of opzetkammen voor de tondeuses. Hierdoor bent u altijd voorzien van het juiste vakartikel. Daarnaast bieden wij andere artikelen aan, zoals droogkappen en krulsets.

Over Total Hair

Total Hair is een groothandel voor de kapper, dat zowel fysiek als online artikelen voor de kapper verkoopt. Total Hair levert in heel Nederland, met een snelle levertijd. Hierdoor bent u als kapper altijd voorzien van de kappersproducten, waar u graag mee werkt. Neem gerust even contact met ons op, als u vragen hebt. Dan helpen we u graag verder!