Apparatuur
Tondeuses
Styletangen
Airstylers / Krultangen
Fohns
Droogkappen
Krulsets
Overige

Kappers apparatuur

Total Hair Service heeft een uitgebreid assortiment apparatuur. In ons aanbod kappers apparatuur vindt u professionele apparaten van gerenommeerde kappersmerken, waaronder Babyliss Pro, CHI en Wahl. Of u nu kort haar moet stylen en hier een hulpmiddel voor nodig heeft of lange lokken wil voorzien van een prachtige coupe: in ons aanbod apparaten vindt u de hulpmiddelen die u kunt gebruiken om de mooiste coupes te maken.

Zelfs de beste kappers in het land hebben af en toe een elektrisch hulpmiddel nodig om een specifiek kapsel te kunnen creëren. Voor de ambitieuze kappers die geen genoegen nemen met een kapsel dat niet helemaal perfect oogt, biedt Total Hair Service diverse elektrische hulpmiddelen aan om het stylen van het haar gemakkelijker te maken en het eindresultaat helemaal aan uw eisen te laten voldoen. Total Hair Service heeft een ruim assortiment met tondeuses en trimmers voor korte kapsels, gemillimeterd haar, het verzorgen van de baard en het bijwerken van de haartjes in de nek. Voor langer haar biedt Total Hair Service airstylers, krultangen, stijltangen, straighteners en krulsets aan: stuk voor stuk geschikt om het haar in het juiste model te brengen.

En heeft u praktische accessoires en onderhoudsmaterialen nodig voor uw bestaande apparaten in de salon? Dan kunt u ook terecht bij Total Hair Service, want naast complete apparaten bieden wij ook accessoires en onderdelen aan voor uw bestaande apparaten. Door onze accessoires aan te schaffen kunt u uw apparaten nog beter laten functioneren en met behulp van onze onderhoudsmaterialen kunt u de levensduur van uw apparaten verlengen.

Kwalitatief hoogwaardige apparaten voor de beste ondersteuning

De apparaten die u in het aanbod van Total Hair Service vindt, zijn stuk voor stuk van hoge kwaliteit. Hierdoor krijgt u niet alleen de beste ondersteuning tijdens het stylen, maar weet u ook zeker dat het haar van uw klanten goed behandeld wordt. Geen apparaten die de lokken van uw klanten kunnen beschadigen, maar apparaten die zacht zijn voor het haar.