Apparatuur
Tondeuses
Stijltangen
Airstylers / Krultangen
Snijkoppen
Opzetkammen
Onderhoud
Fohns
Droogkappen
Krulsets
Overige

Apparatuur speciaal voor de kapper

Total Hair is dé leverancier voor kappers en barbieren in Nederland. Als kapper of barbier wil je de klant optimaal benutten en daar kan soms een apparaat zoals een stijltang of tondeuse het perfecte apparaat voor zijn. Total Hair heeft een uitgebreid assortiment apparatuur, speciaal voor de professionele kapper en barbier. In ons aanbod apparatuur vind je professionele apparaten van gerenommeerde kappersmerken, waaronder Babyliss Pro, CHI en Wahl.

Een goede tondeuse is een musthave voor de kapper

Om de klant optimaal te kunnen benutten, is een goede tondeuse zeker een musthave voor de professionele kapper of barbier. Niet alleen om de klant goed van dienst te kunnen zijn, maar met een professionele tondeuse kun je ook veel makkelijker en sneller werken.

Total Hair heeft een ruim assortiment tondeuses en trimmers voor korte kapsels, gemillimeterd haar, het verzorgen van de baard en het bijwerken van de haartjes in de nek. Ook hebben we tondeuses in het assortiment, speciaal voor dikker haar of kroes haar, waardoor je met al het gemak snel de mooiste creaties kunt maken, neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij deze tondeuses:

Om helemaal los te gaan met je creativiteit, kan een stijltang of krultang het ideale vakartikel zijn. Maak in lang haar de mooiste krullen of gebruik een airstyler voor net wat meer leven in het haar. Als kapper weet je dat elke klant zijn of haar eigen wensen heeft en met deze vakartikelen kun je voldoen aan de wensen van jouw klant.

Zijn er nog andere vakartikelen voor de kapper?

Als kapper of barbier kun je ook bij ons terecht voor professionele föhns of opzetkammen voor de tondeuses. Hierdoor ben je altijd voorzien van het juiste vakartikel. Daarnaast bieden wij andere artikelen aan, zoals droogkappen en krulsets.

Total Hair: Exclusief voor kappers, kapsalons en barbiers

Total Hair is dé webshop voor al jouw kappersproducten. Total Hair verkoopt exclusief aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de optimale service bieden en meedenken met een passend advies. 

Loop je als kapper of barbier ergens tegenaan? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.