Omvorming

43 producten

producten per pagina
Pagina
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Merk

43 producten

producten per pagina
Pagina

Omvorming voor de kapper

Omvorming of permanent werd een aantal jaren geleden nog als ouderwets beschouwd, maar dit is nu weer helemaal anders. Het omvormen van stijl haar naar krullen is nu weer helemaal trendy en dit betekent dat je de juiste producten nodig heeft in jouw salon om omvorming aan te kunnen bieden. Total Hair Service biedt verschillende omvormingsproducten aan, die stuk voor stuk gebruikt worden in professionele salons. Je kunt bij ons terecht voor de aanschaf van omvormingsproducten in diverse sterktes, zodat je het product dat je gebruikt kunt afstemmen op het haartype en de wensen van jouw klant.

Een goed permanent zorgt voor een natuurlijke en stevige krul die langere tijd blijft zitten. Van een speels kapsel met kleine krullen tot een coupe met meer volume: alles is mogelijk als je de omvormingsproducten van Total Hair Service gebruikt. En omdat al onze producten van hoge kwaliteit zijn, blijven de krullen na het omvormen goed en lang zitten zonder het haar zwaar te maken. Dit betekent dat het haar niet uitzakt, maar dat de krullen er natuurlijk en licht uit zien.

Omvormingsproducten van de beste merken

Total Hair Service biedt enkel omvormingsproducten van de beste merken aan. Denk hierbij aan kappersmerken als AffinageCHIBalmainAlter Ego en Biosilk, die stuk voor stuk jaren ervaring hebben in het aanbieden van de beste professionele haarproducten. Bekijk ons grote assortiment omvormingsproducten van de beste merken en schaf jouw favoriete items direct online aan.

Total Hair: Omvorming voor de kapper

Total Hair levert professionele producten exclusief aan kapsalons, kappers en barbiers in heel Nederland. Total Hair biedt een snelle levering aan, met een enorm uitgebreid assortiment aan producten voor de kapper. Daarnaast helpen wij u graag, als u vragen of advies nodig heeft. Neem gerust even contact met ons op.