Omvorming

63 producten

producten per pagina
Filteren

63 producten

producten per pagina

Omvorming

Omvorming of permanent werd een aantal jaren geleden nog als ouderwets beschouwd, maar dit is nu weer helemaal anders. Het omvormen van stijl haar naar krullen is nu weer helemaal trendy en dit betekent dat u de juiste producten nodig heeft in uw salon om omvorming aan te kunnen bieden. Total Hair Service biedt verschillende omvormingsproducten aan, die stuk voor stuk gebruikt worden in professionele salons. U kunt bij ons terecht voor de aanschaf van omvormingsproducten in diverse sterktes, zodat u het product dat u gebruikt kunt afstemmen op het haartype en de wensen van uw klant.

Een goed permanent zorgt voor een natuurlijke en stevige krul die langere tijd blijft zitten. Van een speels kapsel met kleine krullen tot een coupe met meer volume: alles is mogelijk als u de omvormingsproducten van Total Hair Service gebruikt. En omdat al onze producten van hoge kwaliteit zijn, blijven de krullen na het omvormen goed en lang zitten zonder het haar zwaar te maken. Dit betekent dat het haar niet uitzakt, maar dat de krullen er natuurlijk en licht uit zien.

Total Hair Service: omvormingsproducten van de beste merken

Total Hair Service biedt enkel omvormingsproducten van de beste merken aan. Denk hierbij aan kappersmerken als L’Oréal, Goldwell, Keune, Schwarzkopf en Chi, die stuk voor stuk jaren ervaring hebben in het aanbieden van de beste professionele haarproducten. Bekijk ons grote assortiment omvormingsproducten van de beste merken en schaf uw favoriete items direct online aan.