Extensions Accessoires

25 producten

producten per pagina
Pagina
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Merk

25 producten

producten per pagina
Pagina

Extensions accessoires

U kunt bij Total Hair Service terecht voor uw kwalitatief hoogwaardige extensions, maar ook voor al uw extensions accessoires. In ons grote assortiment vindt u alle benodigdheden om extensions op de beste manier te kunnen zetten, om haarverleningsproducten te verwijderen en om extensions optimaal te kunnen verzorgen om uw producten nog mooier te laten ogen en nog langer mee te laten gaan. Wilt u extensions kunnen zetten bij uw klanten? Dan heeft u hier ook specifieke accessoires voor nodig, die u in onze online shop aan kunt schaffen.

De extensions accessoires van Total Hair Service

In ons assortiment vindt u onder andere een voedende conditioner van het gerenommeerde kappersmerk Balmain, beschermplaatjes en disconnectors voor extensions, maar ook een promo dvd.

Op deze dvd kunt u precies zien hoe u de extensions aan moet brengen, zodat u de haarproducten op de juiste manier kunt zetten. En heeft u nog klemmen en clips nodig om de extensions gemakkelijker aan te kunnen brengen? Dan vindt u deze producten ook in ons aanbod met professionele vakartikelen voor kappers.

Alle producten en materialen voor een mooie, gezonde en volle bos haar met hairextensions, vindt u in onze online shop. Bekijk ons aanbod extensions accessoires op uw gemak door en schaf de producten aan die u nodig heeft voor het zetten, verzorgen en verwijderen van extensions.