Koffers / Etuis / Holsters

18 producten

producten per pagina
Pagina
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Merk

18 producten

producten per pagina
Pagina

Kapperkoffers / etuis / holsters

Professionele kappers gebruiken vele vakartikelen om de mooiste kapsels te kunnen creëren. Om ervoor te zorgen dat uw vele vakartikelen niet rond gaan slingeren in uw kapsalon en u uw producten eenvoudig mee kunt nemen naar klanten die u aan huis behandelt, heeft u een kapperskoffer nodig. U gebruikt een kapperskoffer om al uw haarverzorgingsproducten, hulpmiddelen voor bij het knippen, verven en stylen en apparaten te bewaren. Handig voor in de kapsalon, maar nog handiger als u regelmatig op pad gaat om mensen te knippen, verven of stylen.

Total Hair Service biedt diverse praktische koffers aan in het assortiment. Van eenvoudige koffers met een enkele laag om producten in op te bergen tot grote koffers met lades: u kunt het allemaal in onze online shop aanschaffen.

Total Hair Service: ook voor praktische etuis en holsters

Naast kapperskoffers, biedt Total Hair Service ook etuis en holsters aan. Etuis zijn kleinere tasjes die u gebruikt om kleinere producten bij elkaar te bewaren. Denk hierbij aan klemmen, schuifjes en speldjes: spullen die u gemakkelijk kwijt raakt. Een holster gebruikt u tijdens het knippen  door deze etui om uw middel te binden. Heeft u een holster om, dan raakt u de belangrijkste vakartikelen nooit kwijt en heeft u alle vakartikelen bij de hand als u aan het werk bent.


Total Hair Service biedt koffers, etuis en holsters aan van de beste kappersmerken van dit moment. Dit betekent dat u altijd een hoogwaardig product aanschaft in onze shop, die u vele jaren kunt gebruiken.