Sibel Scharentas Practical P000884

<%= discount_percentage %>%
€ <%= final_price %> € <%= regular_price %>
Specificaties
Meer informatie
Merk Sibel
Cataloguscode SIB1192
Kleur Zwart
Gebruik Een praktisch scharentasje om veilig scharen op te bergen.
Afmeting Lengte: 24 centimeter. Breedte: 19 centimeter.

Wat is de Sibel Scharentas Practical?

Sibel Scharentas Practical is een handige en functionele opbergtas voor kappersscharen en ander kappersgereedschappen. De tas is ontworpen om gemakkelijk toegang te bieden tot al je scharen en accessoires, terwijl ze veilig en georganiseerd worden bewaard.

De Scharentas is gemaakt van hoogwaardig kunststof en heeft een duurzame constructie die bestand is tegen stoten en krassen. De tas heeft een stijlvol en compact ontwerp en kan gemakkelijk worden gebruikt voor eenvoudig transport. De tas heeft ook een handige riem die je over je schouder kunt dragen, waardoor het gemakkelijk is om hem mee te nemen.

De binnenkant van de tas is voorzien van elastische banden om scharen op hun plaats te houden en te voorkomen dat ze beschadigd raken. Er is ook voldoende ruimte voor andere apparaten zoals kammen, borstels en clips.

Waarom de Sibel Scharentas Practical?

De Sibel Scharentas Practial is voor het veilig opbergen van scharen, maar is ook geschikt voor kammen en borstels. De scharentas heeft een verstelbare heupriem, daardoor is de maat universeel. Daarnaast heeft hij een ruime opruimvak die je zelfs kan afsluiten. De afmetingen van de scharentas zijn 19 centimeter hoog bij 24 centimeter lang

De scharentas heeft twee aparte vakken voor scharen, maar andere kappersgereedschappen zoals kammen, borstels et cetera kan ook in de scharentas. Hij heeft een afneembare stof, waardoor dit product gemakkelijk te wassen. Bovendien is hij licht van gewicht, dus je merkt helemaal niet dat je dit product om je hebt. 

Wat zijn de voordelen van de Sibel Scharentas Practical?

  • Voor het veilig opbergen van scharen

  • Ook geschikt voor kammen en borstel

  • Verstelbare heupriem

  • Groot afsluitbaar vak

  • Twee vakken voor scharen

  • Afneembare stof

Total Hair Service: Exclusief voor kappers, kapsalons en barbiers

Total Hair Service is dé webshop voor al jouw kappersproducten. Total Hair Service verkoopt exclusief aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de optimale service bieden en meedenken met een passend advies. 

Loop je als kapper of barbier ergens tegenaan? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op!