Haarverzorging
Leave-in Treatments
Omvorming
Kleur
Blondering
Verstevigers
Conditioners / Maskers
Gel / Wax
Kleurshampoo / Masker
Verzorging Overig
Styling Overig
Shampoo
Hairspray
Heren
Spraygel
Mousse

Professionele haarverzorgingsproducten voor de kapper

Ieder type haar heeft een goede verzorging nodig. Door het haar goed te verzorgen, wordt het haar gezond, gaat het mooi glanzen en blijft het beter in model zitten. Omdat ieder type haar een eigen behandeling met eigen haarverzorgingsproducten nodig heeft, biedt Total Hair vele verschillende haarverzorgingsproducten aan. Van shampoos om het haar lekker te laten geuren, te verzorgen en te voeden tot conditioners die het haar zacht maken en beschermen voor invloeden van buitenaf: wij hebben het allemaal! Niet alleen voor de standaard haartypen, maar ook voor haartypen die wat lastiger te verzorgen zijn en wat meer aandacht nodig hebben.

Gezond, stralend haar door de juiste reiniging en verzorging

Het verzorgen van het haar begint bij de juiste reiniging. Verschillende shampoos hebben verschillende werkingen. Er zijn shampoos voor gekleurd haar, die beschermen en intensiveren de haarkleur en repareren de schade veroorzaakt door chemische behandelingen, terwijl shampoos voor krullend haar hydrateren het haar en maken het zacht, glanzend, pluisvrij en eenvoudig doorkambaar. Een shampoo kunt u het beste combineren met een bijpassende uitwasbare of leave-in conditioner. Dit voedt en verzacht de haarpuntjes en –lengtes . Gebruik een rijk, intensief herstellend haarmasker voor wekelijks gebruik. Deze basisproducten kunt u aanvullen met producten zoals treatments, haarserums of haarolies, die bij de wensen van uw klanten passen.  Of uw klant nou van meer volume of van briljant glanzend en perfect steil haar droomt, met de juiste combinatie van haarverzorgingsproducten maakt u een optimale basis voor het stylen van het haar.

Stylingsproducten voor de kapper

Ja, ook vindt u in ons aanbod stylingproducten zoals gel, haarspray en wax, die u kunt gebruiken om het haar in het juiste model te krijgen en te houden. Omdat ook hier geldt dat de verschillende haartypen allemaal andere haarverzorgingsproducten nodig hebben, bieden wij ook verschillende stylingproducten aan. Wat deze producten allemaal gemeen hebben, is dat de stylingproducten gemakkelijk in gebruik zijn en het haar voor langere tijd in het juiste model laten zitten.

 

Alleen professionele kappersproducten

Om de kwaliteit te garanderen, vindt u in ons aanbod alleen professionele kappersproducten van diverse gerenommeerde merken. Denk hierbij aan merken als Affinage, Biosilk, L’Oréal, Wella, Goldwell, CHI en Keune. Welk haarproduct u ook aanschaft uit ons grote assortiment: uw klant gaat na uw behandeling met de beste haarverzorgingsproducten altijd stralend de deur uit.

Over Total Hair

Wij leveren professionele producten aan kappers en barbiers in heel Nederland. Total Hair biedt een snelle levering aan, met een enorm uitgebreid assortiment aan producten voor de kapper. Daarnaast helpen wij u graag, als u vragen of advies nodig heeft. Neem gerust even contact met ons op.