Haarverzorging
Leave-in Treatments
Omvorming
Kleur
Blondering
Verstevigers
Conditioners / Maskers
Gel / Wax
Kleurshampoo / Masker
Verzorging Overig
Styling Overig
Shampoo
Hairspray
Heren
Spraygel
Mousse

Alle voordelen op een rij:

  • Hoogste kwaliteit haarverzorging

  • Goede prijzen voor de kapper

  • Snelle levering

  • Ruim assortiment

  • Professioneel aanbod

Waarom kiezen voor professionele haarverzorging?

Ieder type haar heeft een goede verzorging nodig. Door het haar goed te verzorgen, wordt het haar gezond, gaat het mooi glanzen en blijft het beter in model zitten. Omdat ieder type haar een eigen behandeling met eigen haarverzorgingsproducten nodig heeft, biedt Total Hair vele verschillende haarverzorgingsproducten aan. Van shampoos om het haar lekker te laten geuren, te verzorgen en te voeden tot conditioners die het haar zacht maken en beschermen voor invloeden van buitenaf: wij hebben het allemaal! Niet alleen voor de standaard haartypen, maar ook voor haartypen die wat lastiger te verzorgen zijn en wat meer aandacht nodig hebben.

Bieden jullie ook stylingproducten aan?

Ja, ook vindt u in ons aanbod stylingproducten zoals gel, haarspray en wax, die u kunt gebruiken om het haar in het juiste model te krijgen en te houden. Omdat ook hier geldt dat de verschillende haartypen allemaal andere haarverzorgingsproducten nodig hebben, bieden wij ook verschillende stylingproducten aan. Wat deze producten allemaal gemeen hebben, is dat de stylingproducten gemakkelijk in gebruik zijn en het haar voor langere tijd in het juiste model laten zitten.

Alleen professionele kappersproducten?

Om de kwaliteit te garanderen, vindt u in ons aanbod alleen professionele kappersproducten van diverse gerenommeerde merken. Denk hierbij aan merken als Affinage, Biosilk, L’Oréal, Wella, Goldwell, CHI en Keune. Welk haarproduct u ook aanschaft uit ons grote assortiment: uw klant gaat na uw behandeling met de beste haarverzorgingsproducten altijd stralend de deur uit.

Over Total Hair

Wij leveren in heel Nederland en hebben een snelle levertijd. Heeft u vragen aan ons? Wij horen het graag! Neem gerust even contact met ons op.