Haarverzorging
Leave-in Treatments
Omvorming
Kleur
Blondering
Verstevigers
Conditioners / Maskers
Gel / Wax
Kleurshampoo / Masker
Verzorging Overig
Styling Overig
Shampoo
Hairspray
Heren
Spraygel
Mousse

Haarverzorgingsproducten

Ieder type haar heeft een goede verzorging nodig. Door haar goed te verzorgen, wordt het haar gezond, gaat het mooi glanzen en blijft het beter in model zitten. Omdat ieder type haar een eigen behandeling met eigen haarverzorgingsproducten nodig heeft, biedt Total Hair Service vele verschillende haarverzorgingsproducten aan. Van shampoos om het haar lekker te laten geuren, te verzorgen en te voeden tot conditioners die het haar zacht maken en beschermen voor invloeden van buitenaf: wij hebben het allemaal. Niet alleen voor de standaard haartypen, maar ook voor haartypen die wat lastiger te verzorgen zijn en wat meer aandacht nodig hebben.

Ook vindt u in ons aanbod stylingproducten zoals gel, haarspray en wax, die u kunt gebruiken om het haar in het juiste model te krijgen en te houden. Omdat ook hier geldt dat de verschillende haartypen allemaal andere haarverzorgingsproducten nodig hebben, bieden wij ook verschillende stylingproducten aan. Wat deze producten allemaal gemeen hebben, is dat de stylingproducten gemakkelijk in gebruik zijn en het haar voor langere tijd in het juiste model laten zitten.

Voor dames zijn er speciale dames haarverzorgingsproducten, terwijl de heren bij ons terecht kunnen voor haarverzorgingsproducten voor mannen. Op deze manier vindt u voor iedere klant het beste product, zodat alle klanten uw salon helemaal tevreden verlaten.

De hoogwaardige haarverzorgingsproducten van Total Hair Service Total Hair Service vindt het belangrijk om enkel de beste haarverzorgingsproducten te verkopen. Daarom vindt u in ons aanbod alleen professionele kappersproducten, van diverse gerenommeerde merken. Denk hierbij aan merken als Affinage, Biosilk, L’Oréal, Wella, Goldwell, CHI en Keune. Welk haarproduct u ook aanschaft uit ons grote assortiment: uw klant gaat na uw behandeling met de beste haarverzorgingsproducten altijd stralend de deur uit.

Op deze pagina vindt u diverse productcategorieën, waar u op kunt klikken om de producten binnen de betreffende categorie te bekijken. Heeft u bijvoorbeeld een leave in treatment nodig, dan klikt u op deze productcategorie om de producten binnen deze categorie te bekijken en uw favoriet te zoeken.