Haarstyling
Curls
Paste
Heren
Verstevigers
Volumepoeders / Sprays
Gels
Creams
Hairsprays
Droogshampoos
Clays
Hittebeschermers
Moussen
Olies / Serums
Waxen
Pomades
Salt Sprays
Gelwaxen

Professionele haarverzorgingsproducten voor de kapper

Ieder type haar heeft een goede verzorging nodig. Door het haar goed te verzorgen, wordt het haar gezond, gaat het mooi glanzen en blijft het beter in model zitten. Omdat ieder type haar een eigen behandeling met eigen haarverzorgingsproducten nodig heeft, biedt Total Hair vele verschillende haarverzorgingsproducten aan. Van shampoos om het haar lekker te laten geuren, te verzorgen en te voeden tot conditioners die het haar zacht maken en beschermen voor invloeden van buitenaf: wij hebben het allemaal! Niet alleen voor de standaard haartypen, maar ook voor haartypen die wat lastiger te verzorgen zijn en wat meer aandacht nodig hebben.

Gezond, stralend haar door de juiste reiniging en verzorging

Het verzorgen van het haar begint bij de juiste reiniging. Verschillende shampoos hebben verschillende werkingen. Er zijn shampoos voor gekleurd haar, die beschermen en intensiveren de haarkleur en repareren de schade veroorzaakt door chemische behandelingen, terwijl shampoos voor krullend haar hydrateren het haar en maken het zacht, glanzend, pluisvrij en eenvoudig doorkambaar. Een shampoo kun je het beste combineren met een bijpassende uitwasbare of leave-in conditioner. Dit voedt en verzacht de haarpuntjes en –lengtes. Gebruik een rijk, intensief herstellend haarmasker voor wekelijks gebruik. Deze basisproducten kunt u aanvullen met producten zoals treatments, haarserums of haarolies, die bij de wensen van uw klanten passen.  Of uw klant nou van meer volume of van briljant glanzend en perfect steil haar droomt, met de juiste combinatie van haarverzorgingsproducten maakt u een optimale basis voor het stylen van het haar.

Stylingsproducten voor de kapper

Ja, ook vind je in ons aanbod stylingproducten zoals gel, haarspray en wax, die je kunt gebruiken om het haar in het juiste model te krijgen en te houden. Omdat ook hier geldt dat de verschillende haartypen allemaal andere haarverzorgingsproducten nodig hebben, bieden wij ook verschillende stylingproducten aan. Wat deze producten allemaal gemeen hebben, is dat de stylingproducten gemakkelijk in gebruik zijn en het haar voor langere tijd in het juiste model laten zitten.

Alleen professionele kappersproducten

Om de kwaliteit te garanderen, vind je in ons aanbod alleen professionele kappersproducten van diverse gerenommeerde merken. Denk hierbij aan merken als Affinage, Biosilk, L’Oréal, Wella, Goldwell, CHI. Welk haarproduct je ook aanschaft uit ons grote assortiment: Jouw klant gaat na jouw behandeling met de beste haarverzorgingsproducten altijd stralend de deur uit.

Total Hair: De online kappersgroothandel

Total Hair is dé webshop voor al jouw kappersproducten. Total Hair verkoopt alléén aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de maximale service bieden en meedenken met een passend advies. 

Loop je als kapper of barbier ergens tegenaan? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.