Afsprakenbladen

5 producten

producten per pagina
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Merk

5 producten

producten per pagina

Afsprakenbladen

Iedere goedlopende kapsalon heeft een afsprakenboek of planner nodig. Door een afsprakenboek te gebruiken in uw salon, voorkomt u dat u dubbele afspraken maakt en zorgt u er bovendien voor dat afspraken goed verdeeld worden over de dag. Op deze manier werkt u niet alleen prettiger, maar voorkomt u ook dat u klanten teleur moet stellen door een fout in uw planning.

Total Hair Service biedt kant-en-klare afsprakenboeken en losse afsprakenbladen. Wilt u uw eigen afsprakenboek vormgeven en samenstellen, dan kunt u de losse afsprakenbladen van Total Hair Service bestellen. De losse afsprakenbladen van Total Hair Service zijn verkrijgbaar in bladen met vier tot zes kolommen. En om voor optimaal overzicht te zorgen, kunt u ook bij ons terecht voor het bestellen van losse tabbladen. U kunt de tabbladen gebruiken om weken en/of maanden van elkaar te scheiden, zodat uw volle afsprakenboek een overzichtelijk geheel blijft waar u gemakkelijk afspraken in kunt zoeken en nieuwe afspraken in kunt zetten.

Total Hair Service: ook voor klantenkaarten

Een ander product in het grote assortiment van kappersgroothandel Total Hair Service, is de klantenkaart. U kunt klantenkaarten gebruiken om de klant te laten zien wanneer zijn of haar nieuwe afspraak is, zodat hier geen onduidelijkheid over kan bestaan. Voor het gemakkelijk en overzichtelijk opslaan van de klantenkaarten, kunt u een kaartenbak van Total Hair Service gebruiken. Zelfs als u honderden klanten heeft en voor iedere klant een klantenkaart gebruikt, kunt u deze kaarten in de kaartenbak van Total Hair Service bewaren.