Aanbiedingen

73 producten

producten per pagina
Filteren

73 producten

producten per pagina

Voordelige kappersspullen online

Bij Total Hair kunt u aantrekkelijke aanbiedingen verwachten, die speciaal voor de kapper of barbier zijn. Bekijk in deze categorie de voordelige acties en bespaar vandaag nog op uw bestelling.

Stijltang voor de kapper

Wij bieden regelmatig aantrekkelijke acties aan, waaronder ook op stijltangen. Met een stijltang kunt u een finishing touch geven aan het haar van uw klant. Al onze stijltangen zijn van hoogwaardige kwaliteit, waardoor u uw klant optimaal kunt bedienen en de mooiste creaties kunt maken!

Intro Kit

Met de aanschaf van een kit heeft u altijd voordeel. Regelmatig bieden wij ook intro kits aan voor een nog aantrekkelijkere prijs. Denk hierbij aan bekende kappersmerken zoals CHI, Affiange, KIS of Alter Ego. Met een intro kit kunt u kennis maken met een bepaald merk of bepaalde lijn van een professioneel kappersmerk. 

Over Total Hair

Total Hair is een kappersgroothandel, alléén voor kappers en barbieren. Wij leveren professionele producten aan kappers en barbiers in heel Nederland. Total Hair biedt een snelle levering aan, met een enorm uitgebreid assortiment aan producten voor de kapper. Daarnaast helpen wij u graag, als u vragen of advies nodig heeft. Neem gerust even contact met ons op.