Kappersfietsen

8 producten

producten per pagina
Filteren
Selectie verfijnen
Merk

8 producten

producten per pagina

Kappersfietsen

Iedere professionele kapperszaak moet enkele kappersfietsen in huis hebben. Een kappersfiets is een comfortabele stasteun die u gebruikt tijdens het knippen, verven en stylen en die ervoor zorgt dat u optimaal ondersteund wordt tijdens het uitvoeren van deze handelingen. Als professionele kapper voert u voornamelijk vaktechnische handelingen uit, waarbij u de hele dag moet staan. Klachten als pijn in de rug, pijn in de voeten en pijn in de benen komen helaas vaak voor bij kappers, maar hier kunt u iets aan doen. Door de juiste vakartikelen te gebruiken in uw kapsalon, kunt u de typische klachten van de kappersbranche namelijk zo veel mogelijk voorkomen en beperken.  

Prettig en verantwoord werken met hoogwaardige kappersfietsen

Kappersfietsen zijn speciaal ontworpen en ontwikkeld om de bekende klachten van professionele kappers te voorkomen en zo veel mogelijk te verminderen. De ergonomische knipkruk heeft een fietszadel of ponyzadel voor optimaal zitcomfort en het gehele meubel is te kantelen en in hoogte verstelbaar. Hierdoor kunt u altijd de juiste houding aannemen tijdens het werken, zelfs als het om een onnatuurlijke houding gaat. Met de kappersfietsen van Total Hair Service kunt u het zitten en staan afwisselen en wordt u optimaal ondersteund tijdens het werken, zodat u niet te maken krijgt met vervelende klachten.

Kappersgroothandel Total Hair Service heeft diverse soortenkappersfietsen in het assortiment. Deze kappersfietsen zijn stuk voor stuk van gerenommeerde kappersmerken, zoals Alteq en Comair. U kiest zelf uw type kappersfiets en de kleur van uw kappersfiets, zodat uw fiets u optimaal ondersteunt en bovendien helemaal bij het interieur van uw kapsalon past.