Double Hair

2 producten

producten per pagina
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs

2 producten

producten per pagina

Double Hair

Double Hair is een hoogwaardig en zeer gebruiksvriendelijk product dat u in uw salon kunt gebruiken om een complete haarlengtebehandeling uit te voeren in slechts 35 minuten tijd. Het betreft een effectieve methode om het haar te verlengen, maar Double Hair geeft tegelijkertijd ook meer volume aan het haar.

Double Hair betreft een 9 centimeter brede strip met 40 centimeter aan echt haar. Door één strip aan te brengen aan het eigen haar van de klant, brengt u exact evenveel haar aan als met maar liefst 18 standaard extensions. Dit betekent dat u veel minder strips aan hoeft te brengen, maar dat het resultaat wel net zo mooi is als wanneer u met extensions werkt.

Total Hair Service: hoogwaardige Double Hair extensions

Total Hair Service heeft een uitgebreid assortiment extensions en Double Hair van het professionele kappersmerk Balmain. Door Double Hair van Balmain aan te schaffen, weet u zeker dat u uw klanten de beste kwaliteit biedt in uw salon. Dit betekent dat de extensions er op en top natuurlijk uit zien, maar ook dat de producten lang mee gaan.

Double Hair is verkrijgbaar in diverse kleuren, zodat u voor iedere klant de juiste haarkleur kunt vinden. Kunt u net niet de haarkleur vinden die bij de haarkleur van uw klant aansluit? Dan kunt u de Double Hair producten ook kleuren, voor het beste resultaat. Heeft u het product aangebracht, dan houdt het wel tot twee maanden en heeft het gedurende deze twee maanden altijd een prachtig en natuurlijk effect.