Heren

132 producten

producten per pagina
Filteren

132 producten

producten per pagina

Heren verzorgingsproducten

Niet alleen het haar van dames, maar ook de kapsels van herenmoeten goed verzorgd worden. Over het algemeen gebruiken heren minder verzorgingsproducten dan dames en dit komt omdat de meeste heren denken dat het niet nodig om verzorgingsproducten te gebruiken voor korter haar. Wilt u het haar van uw mannelijke klanten ook optimaal kunnen verzorgen, zodat u hen kunt laten zien dat goede verzorging ook bij hen erg belangrijk is? Dan vindt u de beste heren verzorgingsproducten in het aanbod van Total Hair Service om uw mannelijke klanten te bedienen.

De basis van een goede haarverzorging is de juiste shampoo. Om ervoor te zorgen dat de basis van de haarverzorging van uw mannelijke klanten goed is, bieden wij verschillende soorten shampoos voor heren aan. Schaf de juiste shampoo aan voor uw mannelijke klanten en u weet zeker dat de basis van hun haarverzorging goed zit. De shampoos die u in ons aanbod heren verzorgingsproducten vindt, zijn allemaal van gerenommeerde merken. Denk hierbij aan professionele kappersmerken met jarenlange ervaring in het ontwikkelen van de beste producten, voor het beste resultaat na het verzorgen van het haar.

Total Hair Service: een groot aanbod verzorgingsproducten voor heren

Naast verschillende soorten shampoos voor heren, vindt u in ons aanbod verzorgingsproducten voor heren ook andere producten om het haar te verzorgen. Bekijk ons grote assortiment hoogwaardige heren verzorgingsproducten, zoek de producten die uw klanten nodig hebben en schaf deze items eenvoudig online aan.