Kapmantels / Schorten / Textiel

43 producten

producten per pagina
Pagina
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Merk

43 producten

producten per pagina
Pagina

Kapmantels

Iedere kapsalon heeft meerdere kapmantels nodig. Een kapmantel wordt over de kleding van de klant gelegd om te voorkomen dat de afgeknipte haren, de verfproducten en de andere verzorgingsproducten op de kledingstukken van uw klant terecht komen. Dit is belangrijk, omdat u uiteraard niet wil dat uw klant met vieze of beschadigde kleding naar buiten gaat na een behandeling in uw kapsalon. Gebruikt u een kapmantel, dan weet u zeker dat de kledingstukken van uw klant optimaal beschermd blijven.

Wij raden u aan meerdere kapmantels aan te schaffen voor uw kapsalon. Door meerdere kapmantels aan te schaffen, kunt u alle klanten in uw salon tegelijkertijd voorzien van een beschermend stuk textiel voor over hun kleding. Daar komt nog bij dat u op deze manier voorkomt dat u een vieze mantel moet verstrekken aan een klant, omdat u met meerdere kapmantels altijd een schoon exemplaar heeft liggen.

Alle kapmantels in ons aanbod zijn van hoge kwaliteit. Dit betekent dat de mantels geen chemische stoffen doorlaten, maar de klant altijd optimaal beschermen. Daarnaast gaan onze kapmantels vele jaren mee, ook als deze vaak blootgesteld worden aan chemische producten.

Overig textiel van Total Hair Service

Naast hoogwaardige kapmantels, biedt Total Hair Service ook andere soorten textiel aan. Denk hierbij aan handdoeken om de haren van uw klanten te drogen, maar ook aan schorten om uw eigen kleding te beschermen. Gaat u met bijtende of chemische middelen werken of gaat u de haren van uw klant kleuren, dan gebruikt u onze schorten om uw favoriete kledingstukken te beschermen.