Droogkappen

8 producten

producten per pagina
Filteren
Selectie verfijnen
Merk

8 producten

producten per pagina

Bent u opzoek naar een professionele droogkap voor in uw salon?

Total Hair biedt enkel producten van gerenommeerde en professionele kappersmerken aan en dit geldt ook zeker voor de droogkappen in het assortiment. De droogkappen die u in onze online shop kunt kopen, zijn stuk voor stuk ontwikkeld door de beste merken en hierdoor van hoge kwaliteit. Dit is erg belangrijk, omdat u enkel met de beste droogkap de mooiste kapsels kunt maken in uw salon. Investeert u in een goede droogkap van een professioneel kappersmerk, dan weet u zeker dat u hier geen spijt van gaat krijgen.

Waarvoor gebruikt de kapper een droogkap?

Een droogkap wordt gebruikt om een prachtig krullend kapsel te creëren dat vele uren blijft zitten. U gebruikt krullers om het haar van uw klant op de gewenste manier te krullen en de droogkap zorgt ervoor dat de haren op de juiste manier opdrogen. Op deze manier werken deze twee hulpmiddelen met elkaar samen, om het perfecte kapsel te creëren.

Droogkappen worden doorgaans gebruikt voor kapsels die net wat meer aandacht nodig hebben. De droogkap is ook de ideale tool om diepte conditioning en therapie behandelingen met warme olie op hoofdhuid en haar uit te voeren.

U kunt het apparaat gebruiken voor een klant die graag een complete behandeling krijgt in uw kapsalon, maar ook voor klanten die een speciaal kapsel willen voor een feestelijke gelegenheid. Weet u de droogkap goed te gebruiken, dan kunt u de allermooiste kapsels maken met dit praktische apparaat. En omdat de kapsels lang blijven zitten, heeft uw klant vele uren plezier van het prachtige eindresultaat.

Over Total Hair

Total Hair is een groothandel voor de kapper, dat zowel fysiek als online artikelen voor de kapper verkoopt. Total Hair levert in heel Nederland, met een snelle levertijd. Hierdoor bent u als kapper altijd voorzien van de kappersproducten, waar u graag mee werkt. Neem gerust even contact met ons op, als u vragen hebt. Dan helpen we u graag verder!