Vakartikelen
Afsprakenbladen
Barber
Verf / Perm Accessoires
Waterspuiten / Nekkwasten
Koffers / Etuis / Holsters
Elastiekjes / Donuts
Klemmen / Schuifjes / Clips
Kapmantels / Schorten / Textiel
Boeken / Posters
Kinderzitjes / Stoelen
Kammen
Wegwerpartikelen
Overige
Folies
Borstels
Oefenhoofden
Kids

Vakartikelen voor de kapper

Om uw vak optimaal te kunnen uitoefenen, heeft u ook vakartikelen nodig. Total Hair is één van de grootste aanbieders op het gebied van kappersbenodigdheden, die verschillende soorten kappersproducten van diverse professionele kappersmerken aanbiedt. Of u nu op zoek bent naar hoogwaardige kappersproducten van Denman, Sibel, CHI of Jaguar: u kunt de beste kappersbenodigdheden van deze gerenommeerde merken in onze online shop aanschaffen.

Van borstels tot elastiekjes, kapmantels, klemmetjes, verschillende soorten kammen, producten voor verven en producten voor permanenten: wij hebben het allemaal! En heeft u wegwerpartikelen nodig voor uw salon? Dan kunt u deze items ook bij Total Hair aanschaffen. Wij bieden alles aan wat u in uw salon kunt gebruiken om uw klanten optimaal te bedienen en hier vallen ook zeker wegwerpartikelen onder.

De hoogste kwaliteit vakartikelen voor de kapper

Om de mooiste kapsels te kunnen creëren, heeft u de beste vakartikelen nodig om u te ondersteunen in uw werk. De oefenhoofden, waterspuiten, scharenkoffers en andere vakartikelen die u bij ons aanschaft, zijn altijd van de hoogste kwaliteit. Op deze manier garanderen wij u niet alleen een lange levensduur voor uw vakartikelen, maar ook optimale ondersteuning bij het knippen. Dit zorgt voor een kostenbesparing binnen uw bedrijf, terwijl u wel de beste kwaliteit dienstverlening blijft bieden aan uw klanten.

Een groot aanbod voor de kapper

Omdat ons aanbod professionele vakartikelen zo groot is, hebben wij ons assortiment onderverdeeld in diverse productcategorieën. Bekijk ons grote assortiment hoogwaardige vakartikelen en schaf de items aan die u nodig heeft om optimaal te functioneren in uw salon. Investeert u in nieuwe vakartikelen van Total Hair, dan investeert u indirect in de kwaliteit van uw dienstverlening.

Over Total Hair

Wij leveren professionele producten aan kappers en barbiers in heel Nederland. Total Hair biedt een snelle levering aan, met een enorm uitgebreid assortiment aan producten voor de kapper. Daarnaast helpen wij u graag, als u vragen of advies nodig heeft. Neem gerust even contact met ons op.