Vakartikelen
Afsprakenbladen
Barber
Verf / Perm Accessoires
Waterspuiten / Nekkwasten
Koffers / Etuis / Holsters
Elastiekjes / Donuts
Klemmen / Schuifjes / Clips
Kapmantels / Schorten / Textiel
Kinderzitjes / Stoelen
Kammen
Hygiene
Eyes en Face
Wegwerpartikelen
Kinderzitjes
Overige
Folies
Borstels
Oefenhoofden
Kids

Vakartikelen voor de kapper

Om jouw vak optimaal te kunnen uitoefenen, heb je ook vakartikelen nodig. Total Hair is één van de grootste aanbieders op het gebied van kappersbenodigdheden, die verschillende soorten kappersproducten van diverse professionele kappersmerken aanbiedt. Of je nu op zoek bent naar hoogwaardige kappersproducten van Denman, Sibel, CHI of Jaguar: je kunt de beste kappersbenodigdheden van deze gerenommeerde merken in onze online shop aanschaffen.

Van borstels tot elastiekjes, kapmantels, klemmetjes, verschillende soorten kammen, producten voor verven en producten voor permanenten: wij hebben het allemaal! En heb je wegwerpartikelen nodig voor jouw salon? Dan kun je deze items ook bij Total Hair aanschaffen. Wij bieden alles aan wat jij in uw salon kunt gebruiken om jouw klanten optimaal te bedienen en hier vallen ook zeker wegwerpartikelen onder.

De hoogste kwaliteit vakartikelen voor de kapper

Om de mooiste kapsels te kunnen creëren, heb je de beste vakartikelen nodig om je te ondersteunen in jouw werk. De oefenhoofden, waterspuiten, scharenkoffers en andere vakartikelen die je bij ons aanschaft, zijn altijd van de hoogste kwaliteit. Op deze manier garanderen wij jou niet alleen een lange levensduur voor jouw vakartikelen, maar ook optimale ondersteuning bij het knippen. Dit zorgt voor een kostenbesparing binnen jouw bedrijf, terwijl je wel de beste kwaliteit dienstverlening blijft bieden aan jouw klanten.

Een groot aanbod voor de kapper

Omdat ons aanbod professionele vakartikelen zo groot is, hebben wij ons assortiment onderverdeeld in diverse productcategorieën. Bekijk ons grote assortiment hoogwaardige vakartikelen en schaf de items aan die je nodig heeft om optimaal te functioneren in jouw salon. Investeert u in nieuwe vakartikelen van Total Hair, dan investeer je indirect in de kwaliteit van jouw dienstverlening.

Total Hair: De online kappersgroothandel

Total Hair is dé webshop voor al jouw kappersproducten. Total Hair verkoopt alléén aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de maximale service bieden en meedenken met een passend advies. 

Loop je als kapper of barbier ergens tegenaan? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.