Scharen / Messen
Messen
Scharen

Bent u opzoek naar een professionele kappersschaar?

Als kapper of barbier is een professionele kappersschaar net zo onmisbaar als een schilder zijn kwast nodig heeft. Voor bijna iedere behandeling in uw kapsalon heeft u een schaar en/of mes nodig en dit betekent dat u niet zonder deze vakartikelen kunt. En omdat u voor de diverse behandelingen verschillende soorten scharen en messen nodig heeft, raden wij u aan om verschillende soorten kappersmessen en kappersscharen te kopen voor de kapper of barbier.

Als kappersgroothandel heeft Total Hair ook diverse kappersscharen en kappersmessen in het assortiment. De scharen en messen die u in onze online shop kunt kopen, worden stuk voor stuk enkel gebruikt door professionele kappers en barbieren. Het gaat om kappersscharen en kappersmessen van gerenommeerde en bekende kappersmerken, zoals Jaguar, Kasho en Tondeo. Deze messen zijn niet alleen scherp bij het eerste gebruik, maar blijven voor langere tijd goed scherp voor optimaal gebruiksgemak.

Op het gebied van scharen heeft u de keuze uit effileerscharen, uitdunscharen, airscharen en couscharen, maar ook op het gebied van kappersmessen heeft Total Hair een groot assortiment. U kunt bij ons terecht voor ergonomisch verantwoorde haar snijmessen, maar ook voor modelliers en zelfs voor scheermesjes.

Opzoek naar een ergonomische kappersschaar?

Omdat u de hele dag door gebruik maakt van kappersscharen en kappersmessen, moeten deze hulpmiddelen wel prettig in de hand liggen. De kappersscharen en messen die wij verkopen, maken het mogelijk om gedurende de gehele dag verantwoord en prettig te werken. Zo zijn onze scharen voorzien van pinksteun en nikkelarm, terwijl onze messen ergonomisch vormgegeven zijn voor optimale ondersteuning tijdens het werken.

Gebruikt u onze scharen en messen tijdens het werken, dan weet u zeker dat u het beste resultaat op kunt leveren zonder ook maar een beetje last te krijgen van uw hand, pols of arm.

Zoekt u kappersscharen en/of kappersmessen die scherp zijn, maar u ook optimaal ondersteunen tijdens het werken? Bekijk dan ons grote assortiment scharen en messen en schaf de items die u nodig heeft eenvoudig online aan.

Over Total Hair

Total Hair is een groothandel voor de kapper, dat zowel fysiek als online artikelen voor de kapper verkoopt. Total Hair levert in heel Nederland, met een snelle levertijd. Hierdoor bent u als kapper altijd voorzien van de kappersproducten, waar u graag mee werkt. Neem gerust even contact met ons op, als u vragen hebt. Dan helpen we u graag verder!