Scharen / Messen
Diversen
Barber
Messen
Scharen

Ben je opzoek naar een professionele kappersschaar?

Als kapper of barbier is een professionele kappersschaar net zo onmisbaar als een schilder zijn kwast nodig heeft. Voor bijna iedere behandeling in jouw kapsalon heb je een schaar en/of mes nodig en dit betekent dat je niet zonder deze vakartikelen kunt. En omdat je voor de diverse behandelingen verschillende soorten scharen en messen nodig heeft, raden wij je aan om verschillende soorten kappersmessen en kappersscharen te kopen voor de kapper of barbier.

Als kappersgroothandel heeft Total Hair ook diverse kappersscharen en kappersmessen in het assortiment. De scharen en messen die je in onze online shop kunt kopen, worden stuk voor stuk enkel gebruikt door professionele kappers en barbieren. Het gaat om kappersscharen en kappersmessen van gerenommeerde en bekende kappersmerken, zoals Jaguar, Kasho en Tondeo. Deze messen zijn niet alleen scherp bij het eerste gebruik, maar blijven voor langere tijd goed scherp voor optimaal gebruiksgemak.

Op het gebied van scharen heb je de keuze uit effileerscharen, uitdunscharen, airscharen en couscharen, maar ook op het gebied van kappersmessen heeft Total Hair een groot assortiment. Je kunt bij ons terecht voor ergonomisch verantwoorde haar snijmessen, maar ook voor modelliers en zelfs voor scheermesjes.

Opzoek naar een ergonomische kappersschaar?

Omdat je de hele dag door gebruik maakt van kappersscharen en kappersmessen, moeten deze hulpmiddelen wel prettig in de hand liggen. De kappersscharen en messen die wij verkopen, maken het mogelijk om gedurende de gehele dag verantwoord en prettig te werken. Zo zijn onze scharen voorzien van pinksteun en nikkelarm, terwijl onze messen ergonomisch vormgegeven zijn voor optimale ondersteuning tijdens het werken.

Gebruik je onze scharen en messen tijdens het werken, dan weet je zeker dat je het beste resultaat op kunt leveren zonder ook maar een beetje last te krijgen van jouw hand, pols of arm.

Zoek je kappersscharen en/of kappersmessen die scherp zijn, maar je ook optimaal ondersteunen tijdens het werken? Bekijk dan ons grote assortiment scharen en messen en schaf de items die je nodig hebt eenvoudig online aan.

Total Hair: De groothandel voor de kapper

Als kapper of barbier heb je graag snel de juiste kappersproducten in huis. Total Hair levert daarom uitsluitend aan de kapper + barbier en dus niet aan de consument. Total Hair legt de focus op de haarstylist en helpt je graag verder, zodat jij jouw werk perfect kunt uitvoeren.

Heb je als kapper of barbier een vraag? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. Je kunt ons ook mailen via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.