Scharen / Messen
Barber
Messen
Scharen

Kappersscharen en kappersmessen

Voor een professionele kapper zijn degelijke en scherpekappersscharen en kappersmessen onmisbaar. Voor bijna iedere behandeling in uw kapsalon heeft u een schaar en/of mes nodig en dit betekent dat u niet zonder deze vakartikelen kunt. En omdat u voor de diverse behandelingen in uw salon verschillende soorten scharen en messen nodig heeft, raden wij u aan om verschillende soorten kappersmessen en kappersscharen te kopen voor uw professionele salon.

Als kappersgroothandel heeft Total Hair Service ook diverse kappersscharen en kappersmessen in het assortiment. De scharen en messen die u in onze online shop kunt kopen, worden stuk voor stuk enkel gebruikt in professionele kapperszaken. Het gaat om kappersscharen en kappersmessen van gerenommeerde en bekende kappersmerken, zoals Jaguar, Kasho en Tondeo. Deze messen zijn niet alleen scherp bij het eerste gebruik, maar blijven voor langere tijd goed scherp voor optimaal gebruiksgemak.

Op het gebied van scharen heeft u de keuze uit effileerscharen, uitdunscharen, airscharen en couscharen, maar ook op het gebied van kappersmessen heeft Total Hair Service een groot assortiment. U kunt bij ons terecht voor ergonomisch verantwoorde haarsnijmessen, maar ook voor modelliers en zelfs voor scheermesjes.

Verantwoord en prettig werken met onze scharen en messen

Omdat u de hele dag door gebruik maakt van kappersscharen en kappersmessen, moeten deze hulpmiddelen wel prettig in de hand liggen. De kappersscharen en messen die wij verkopen, maken het mogelijk om gedurende de gehele dag verantwoord en prettig te werken. Zo zijn onze scharen voorzien van pinksteun en nikkelarm, terwijl onze messen ergonomisch vormgegeven zijn voor optimale ondersteuning tijdens het werken. Gebruikt u onze scharen en messen tijdens het werken, dan weet u zeker dat u het beste resultaat op kunt leveren zonder ook maar een beetje last te krijgen van uw hand, pols of arm.

Zoekt u kappersscharen en/of kappersmessen die scherp zijn, maar u ook optimaal ondersteunen tijdens het werken? Bekijk dan ons grote assortiment scharen en messen en schaf de items die u nodig heeft eenvoudig online aan.