Total Hair Educatie

 

In de studio’s van Total Hair Service kunt u onder andere Look & Learn cursussen volgen. Bekende kappers en kleurspecialisten demonstreren de nieuwste kniptechnieken, kleurtechnieken etc. Tevens wordt u geïnformeerd over trends met betrekking tot kleding, make-up en lifestyle.

Na het volgen van de cursussen kunt u op een snelle manier de nieuwste technieken toepassen. Bovendien doet u nieuwe inspiratie op!
U bent van harte welkom! (aanmelden is verplicht)

We verwerken de aanmeldingen op volgorde van binnenkomst , mocht de training vol zitten dan plaatsen we u op de reservelijst en zullen we u daarover informeren.

 

DE EERSTE CURSUSSEN STAAN WEER ONLINE ! DE AGENDA WORDT REGELMATIG AANGEVULD;

Maandag 10 oktober 13.30-16.00 uur

Look & Learn  “ASP KLEUR EN FOLIETECHNIEKEN “

Door Kelly Koehoorn

Supergave training met allerlei kleur en folietechnieken zoals de nieuwste trends in foilages, faceframimg etc. Kelly legt stap voor stap uit hoe je dit het beste kunt doen.

Kosten €39,- pp / Wasaweg 11 Groningen 

KLIK HIER  om je aan te melden !

 

Maandag 31 oktober 13.30-16.00 uur 

Look & Learn  “COLOURTRENDS & TECHNICS “

Door Thalissa Sleutel 

Toffe training over de nieuwste kleurtrends met te gekke kleurtechnieken. Thalissa maakt zeer hippe kleuren in Amsterdam en weet als geen ander wat de chicks op dit moment willen. Thalissa werkt met de Balmain Hair Couture kleuren maar de trends die ze laat zien zijn ook toepasbaar als je met een ander merk werkt.

Kosten €39,- pp / Wasaweg 11 Groningen 

KLIK HIER  om je aan te melden !

 

Maandag 7 november 13.30 – 17.00 uur

Look & Learn  “KRULLEN KNIPPEN, VERZORGEN EN STYLEN “

Door Suzanne de Wit voor Boucleme

Krullenspecialiste Suzanne legt op modellen uit hoe je krullen moet knippen, wassen, verzorgen en stylen. Krullen behandel je niet zoal andere haartypes maar vereist deskundigheid en specialisatie. 

Kosten E 89,-pp / Wasaweg 11 Groningen 

KLIK HIER  om je aan te melden 

 

Maandag 21 november 13.30-16.00uur

Look & Learn  “ASP COLOUR & CUTS “

Door Let Lew & Colette Mahoney 

Let Lew is ambassadeur voor Asp International en maakt de meest hippe en gave creaties! Colette is internationa kleurspecialste voor Asp en weet alles over de formules en de mooiste kleuren! Deze topstylisten komen speciaal uit Engeland voor jullie!

Kosten €39,- pp / Wasaweg 11 Groningen 

KLIK HIER om je aan te melden !

 

Maandag 23 januari 13.30-16.00uur  ( deze datum was 14 november )

Look & Learn  “NEW WINTER Collection 22/23“

Door Patrick Kalle

Patrick Kalle presenteert het nieuwe modebeeld voor de winter 2022/ 2023. Patrick knipt en legt uit wat de nieuwste trends zijn aankomende winter.

Kosten €39,- pp / Wasaweg 11 Groningen 

KLIK HIER  om je aan te melden 

 

Heeft u vragen over de merken Affinage, Chi , Biosilk , Alter Ego en Balmain Hair Couture laat het ons gerust weten , een van de technisch adviseuses zal dan u telefonisch ondersteunen en kunnen we voor deze merken salontrainingen op maat verzorgen .

In onze besloten Faceboekgroep ASP Affinage Educatie kun je recepten , tips en videos over Asp Affinage bekijken .