Klemmen / Clips / Volume

9 producten

producten per pagina
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs

9 producten

producten per pagina

Klemmen / Clips / Volume

Wilt u meer volume aanbrengen in het fijne haar van uw klanten? Dan kunt u hier de gebruiksvriendelijke klemmen en clips van Total Hair Service voor gebruiken. Deze producten zijn nog gemakkelijker aan te brengen en te verwijderen dan standaard extensions en worden voornamelijk gebruikt om het haar voor korte tijd wat meer volume te geven. Ideaal voor speciale gelegenheden en feestjes, maar ook voor modellen die vol haar moeten krijgen voor modeshows of fotoreportages.

Meer volume in een handomdraai

De producten van Total Hair Service zijn speciaal ontwikkeld om het creëren van meer volume zo gemakkelijk mogelijk te maken. Gebruikt u de klemmen en clips in ons assortiment om het haar van uw klant meer volume te geven, dan heeft u dit in een handomdraai geregeld. Geen arbeidsintensieve behandelingen, maar een gemakkelijke manier om het haar van uw klanten te transformeren.

Total Hair Service biedt enkel de beste producten aan. Om de beste kwaliteit te garanderen, vindt u in ons aanbod enkel producten van gerenommeerde kappersmerken zoals Balmain. Deze kappersmerken zijn niet alleen gespecialiseerd in het ontwikkelen van natuurlijk ogende extensions, maar ondersteunen u als kapper bovendien in het aanbrengen van de extensions. Dit doen de professionele kappersmerken door low maintenance producten aan te bieden, die eenvoudig en snel aangebracht en weer verwijderd kunnen worden. Het beste eindresultaat in een handomdraai, dat is waar de hoogwaardige producten van Total Hair Service voor staan.