Werkwagens / Verfwagens

14 producten

producten per pagina
Filteren
Selectie verfijnen
Prijs
Merk

14 producten

producten per pagina

Werkwagens en verfwagens

Iedere kapsalon heeft enkele werkwagens en verfwagens nodig. Werkwagens worden gebruikt om de vele kappersbenodigdheden in uw kapsalon gemakkelijk en netjes op te bergen. Verfwagens hebben een andere functie, want deze wagens worden voornamelijk gebruikt om de benodigdheden voor het verven te stallen. Door een verfwagen te gebruiken, heeft u de verfbenodigdheden tijdens het behandelen altijd binnen handbereik en dit maakt het werken een stuk gemakkelijker.

Werkwagens en verfwagens voor ieder interieur

Total Hair Service heeft verschillende soorten werkwagens en verfwagens voor kappers in het assortiment.

Van standaard werkwagens tot werkwagens met een unieke en extra moderne uitstraling: u vindt het allemaal in ons aanbod. Door verschillende soorten werk- en verfwagens aan te bieden, geven wij iedere kapper de mogelijkheid om meubelstukken aan te schaffen die bij het huidige interieur passen. En wilt u meerdere soorten werk- en verfwagens met elkaar combineren? Dan is dit uiteraard ook mogelijk, want onze werk- en verfwagens passen ook goed samen.

De werkwagens en verfwagens van Total Hair Service zijn van optimale kwaliteit. De gerenommeerde kappersmerken die de wagens ontworpen en ontwikkeld hebben, hebben enkel de beste materialen gebruikt. Dit betekent dat de wagens er extra mooi en professioneel uit zien, maar ook dat de werk- en verfwagens langer mee gaan. Investeert u in een werk- en/of verfwagen van Total Hair Service, dan kunt u deze wagen of wagens vele jaren gebruiken in uw kapsalon.